Galca explica esecul de la Kiev: "Nu se poate sa arbitrezi asa!" Ce mesaj are pentru Stanciu, schimbat dupa doar 23 de min

Galca explica esecul de la Kiev: "Nu se poate sa arbitrezi asa!" Ce mesaj are pentru Stanciu, schimbat dupa doar 23 de min

Dinamo Kiev 3-1 Steaua | Antrenorul Stelei a incercat sa explice esecul din Ucraina.

"Jucam mult prea direct, in loc sa ii plimbam dintr-o parte in alta, sa gasim spatiile necesare. Apoi au influentat si cei care sunt in alte culori (n.r. arbitri) si asta a fost rezultatul. Au fost faulturi de la spate, faulturi care au influentat doua goluri.", a spus Costel Galca dupa meciul pierdut la Kiev.

Antrenorul Stelei a explicat si schimbarea lui Stanciu, care a stat pe teren doar 23 de minute in repriza a doua. Acesta a fost scos de pe teren, in locul lui intrand Rusescu, cel care a si marcat unicul gol al Stelei.

Despre Stanciu: "Steaua este Steaua, trebuie sa dam mai mult. Stanciu are calitati dar trebuie sa aiba alta atitudine cand vine de pe banca."

Despre meciul retur: "Sper ca la Bucuresti sa castigam meciul direct cu ei, e important pentru a ne califica in primavara europeana."

Despre Tanase: "Nu ma asteptam ca Tanase sa reziste tot meciul, si-a dozat bine efortul."

Despre urmatoarele meciuri: "Va fi un meci greu cu CSMS, e o deplasare lunga, jucam si duminica, astept sa castigam urmatoarele meciuri pentru ca apoi vine derby-ul cu Dinamo."

Cine a fost de vina pentru esecul de la Kiev? (4562 voturi)
 
Toata echipa
38.49%
1756 voturi
 
Galca
20.78%
948 voturi
 
Arbitrii
11.68%
533 voturi
 
Nimeni. Asta e nivelul
29.04%
1325 voturi
VIDEO PROTVPLUS.RO

Peste 12.000 de persoane, vaccinate împotriva Covid-19 în ultimele 24h. 51 de reacții adverse minore
BRAT

Modifică setările cookies