Europa League

FINALA poate sa inceapa! Contra a adus-o pe Atletico Madrid la Bucuresti! Ce i-a spus lui Falcao despre Romania:

Finala Europa League, Atletico Madrid - Athletic Bilbao, este miercuri, 9 mai de la ora 21.15, LIVE la Pro TV!

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 07 Mai 2012, 22:45
Data actualizarii: Luni 07 Mai 2012, 23:23

Avionul celor de la Atletico a ajuns la scurt timp dupa ce ultimul autocar cu fani ai lui Bilbao a parasit aeroportul Baneasa. Formalitatile vamale pentru pasagerii uriasului "Jumbo Jet" cu care a sosit Athletic au durat aproape 90 de minute.

"Milagros Diaz" este numele aeronavei care a adus echipa Atletico la Bucuresti, aceeasi care i-a dus pe jucatori in urma cu doi ani la Hamburg, la finala Europa League castigata cu Fulham, dar si cea in care a revenit nationala Spaniei de la Euro-2008 de la Viena.

De la aeroport, Atletico Madrid va merge direct la Hotelul Intercontinental, unde echipa antrenata de Diego Simeone va sta in timpul sejurului de la Bucuresti.

Cei de la Atletico se vor antrena maine pe stadionul Dinamo. Madrilenii au ajuns in Romania cu un avion mai mic decat aeronava de 600 de locuri a bascilor de la Bilbao.

Dar in avion si-a facut loc si Cosmin Contra, fost jucator la echipa din Madrid. "Sper sa castige Atletico, este normal, am jucat acolo. Le-am spus numai lucruri frumoase despre Romania, jucatorii au venit cu familiile si sotiile. E important pentru Romania ca organizeaza finala asta si sper sa fie o seara frumoasa", a declarat Contra pentru ProTV si www.sport.ro.

Athletic Bilbao a fost prima finalista a Europa League care a ajuns la Bucuresti, luni, la ora 20.24. Jucatorii basci au venit cu un Boeing 747-400 de 580 de locuri, insotiti de cateva sute de socios.

Jucatorii de la Bilbao sunt cazati la Hotelul Crowne Plaza.

La Baneasa, autoritatile au luat masuri exceptionae de securitate, toate autocarele si autoturismele care au intrat in incinta aeroportului fiind controlate minutios. Pasagerii au fost imbarcati in autovehicule direct de pe pista.

Antrenamentele oficiale ale finalistelor vor avea loc marti, pe national arena, dupa urmatorul program: Atletico Madrid la ora 19.00, iar Bilbao la ora 20.30

VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies