EXCLUSIV | Ghinioanele se tin lant pentru el! Un stelist s-a accidentat la Plzen si a plecat "intr-un picior" de la stadion

EXCLUSIV | Ghinioanele se tin lant pentru el! Un stelist s-a accidentat la Plzen si a plecat "intr-un picior" de la stadion

Catalin Golofca a fost titular la Plzen, dar a iesit dupa doar 45 de minute. La final, acesta a fost din nou criticat de patron. "Golofca?! Doamne, fereste! E din alta lume", a spus Gigi Becali.

Ghinioanele se tin lant pentru cel mai criticat stelist. Catalin Golofca a primit o noua sansa din partea lui Nicolae Dica, dar nu a aratat nimic in primele 45 de minute ale meciului de la Plzen. La pauza, acesta a fost schimbat.

Initial, impresia a fost ca Dica l-a schimbat pe Golofca din cauza prestatiei slabe a acestuia. De fapt, fotbalistul de 27 de ani a suferit o accidentare!

Golofca a plecat de la stadion intr-un picior! Acesta a suferit o contuzie puternica la una dintre glezne si nu a mai putut continua.

La final, jucatorului i se umflase deja glezna.

Cel mai probabil, Golofca va efectua astazi mai multe investigatii, pentru a vedea cat de serioasa este lovitura primita.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Reacția NATO, după ce Rusia a anunțat că își va retrage trupele de la granița cu Ucraina
BRAT
Modifică setările cookies