"E o TRAGEDIE, dar Becali nu e vinovat!" Declaratii DURE ale lui Reghe, dupa eliminarea Stelei din Europa

"E o TRAGEDIE, dar Becali nu e vinovat!" Declaratii DURE ale lui Reghe, dupa eliminarea Stelei din Europa

Laurentiu Reghecampf a urmarit eliminarea Stelei din Europa si spune ca e o adevarata tragedie pentru fosta sa echipa. 

Reghe crede ca e momentul pentru o analiza serioasa la Steaua, care rateaza prezenta in grupe dupa 12 ani!

Reghe spune ca Becali nu este principalul vinovat si il contrazice pe Helmuth Duckadam, presedintele de imagine al Stelei.

"Cred ca e pentru prima data cand voi fi mai dur si spun: pentru Steaua e o tragedie!

Il apreciez foarte mult pe Helmuth Duckadam, dar nu sunt de acord cu ce a zis. Astea cu <sa vedem>, <mergem inainte>, astea n-ar trebui spuse dupa un asemenea meci. OK, castigi cu 1-0, dar Steaua putea sa o intreaca pe Rosenborg in ambele manse. Daca erau mai atenti si analizau mai bine nu se ajungea niciodata aici. Greselile trebuie analizate si reparate.

Steaua putea depasi fara probleme Partizan. Apoi, Rosenborg n-a pus nici o problema Stelei, au fost doar greselile din tur, Steaua trebuia sa se califice pentru ca e mult mai valoroasa. Echipa are valoare. S-au investit foarte multi bani, Steaua trebuia sa joace in grupele Ligii.

Transferurile totdeauna le face antrenorul. Nu vreau sa dati vina pe Gigi Becali. Si el poate are un procent de vina, dar nu e singurul vinovat. Nu trebuie sa dam vina nici pe Radoi, sunt foarte multi oameni care lucreaza la Steaua, fiecare trebuie sa aiba responsabilitatea lui", a declarat Reghecampf la Dolce.

VIDEO PROTVPLUS.RO

ANIMAȚIE GRAFICĂ. O mamă și doi copii au murit în tragedia din Bacău. Veniseră din Anglia în vacanță acasă, în România
BRAT
Modifică setările cookies