Petrolul Ploiesti FC Brasov Superliga

Petrolul, 0-3 la 'masa verde' cu Brasov? Steaua a procedat diferit in exact aceeasi situatie! Reactia lui Razvan

Daca Steaua a decis sa nu-l foloseasca pe Lucian Sanmartean, cei de la Petrolul au procedat diferit in cazul lui Pecanha

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 27 Iulie 2014, 22:20
Data actualizarii: Duminica 27 Iulie 2014, 23:06

UPDATE: Razvan Lucescu a declarat la finalul meciului castigat cu 1-0 ca Liga le-a confirmat inainte de partida ca Pecanha poate fi folosit: "Cum puteti pune problema asa? E o alta competitie, avem si confirmarea de la Liga, nu se schimba regulamentul asa, peste noapte. Terminati cu astfel de discutii!" a spus Lucescu la Look TV.

Totusi, cei de la FC Brasov a facut contestatie la pauza!

Cupa Ligii, competitie oficiala?

Razvan Lucescu l-a introdus in partida cu FC Brasov pe Pecanha in poarta. Brazilianul a avut o interventie buna in prima repriza, insa aceasta s-ar putea sa nu conteze. Asta pentru ca prezenta lui Pecanha pe teren poate fi pusa sub semn de intrebare.

In penultima etapa a sezonului trecut, Pecanha a primit cartonas rosu contra Stelei si a fost suspendat pentru 2 meciuri. Cei de la Petrolul au considerat ca Pecanha a ispasit suspendarea in urma ultimului meci din sezonul trecut si al celui din optimile Cupei Ligii. Echipa lui Razvan Lucescu l-a lasat in afara lotului si pe N'Koyi, cel care a primit cartonas rosu in Cupa Ligii.

Astfel, cei de la Petrolul au considerat ca suspendarile din campionat se aplica si in Cupa Ligii, desi noua competitie nu figureaza pe lista intrecerilor oficiale in acest sezon.

Sanmartean, pedepsit?

Diametral opus au procedat cei de la Steaua. Lucian Sanmartean fusese eliminat in finala Cupei Romaniei - cei de la Steaua au ales sa nu-l foloseasca in partida cu Rapid, temandu-se ca ar putea sa fie suspendat in continuare daca partida din Cupa Ligii nu este luata in calcul.

Totusi, este posibil ca aceasta explicatie sa fi fost doar pentru a justifica in acest mod absenta lui Sanmartean iar jucatorul sa fi fost pedepsit pentru reactia avuta in momentul in care a fost schimbat la partida cu Stromsgodset.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies