Cum arata viitorul Stelei cu ei? Bicfalvi si Radut: "Asta e anul nostru! Vrem sa castigam tot"

Autor: Sport.ro
Miercuri 25 August 2010, 11:31

Radut si Bilcfalvi sunt increzatori ca se pot califica in grupele Europa League, desi ii asteapta un retur de foc cu Grasshopper, joi, de la 20.30, in direct la ProTV si pe www.sport.ro.

"Am avut o perioada foarte buna cu rezultate foarte bune. Nu stiu de cand n-am mai inceput atat de bine, dar suntem multumiti si speram sa continuam la fel.

Steaua este pe o panta ascendenta, avem incredere in noi dupa meciul de la Vaslui. Nu pot sa fac o comparatie intre Vaslui si Grasshopper, cred ca elvetienii au o echipa bine asezata in teren, stau bine tactic. Mergem sa castigam pentru ca asta inseamna sa fii jucatori al Stelei.

Ne dorim sa fie anul nostru. Steaua si Vaslui au cele mai mari sanse de califirare in grupe. Si Vaslui are sanse mari la Lille" a spus Radut pentru ProTV.
"A fost o saptamana grea pentru noi, important este ca am castigat cele trei meciuri. Acum ne asteapta un meci dificil la Zurich, dar mergem la Victorie.

Meciul urmator nu va fi la fel cu cel de la Vaslui, fiecare echipa are stilul ei de joc. Speram sa prindem o zi buna si sa facem un meci bun.

Sper sa fie anul Stelei pentru ca vrem sa castigam cupa si campionatul si sa facem o performanta buna in Europa League. Va fi greu in ritmul acesta, dar fiecare isi doreste sa joace in Europa League" a spus si Bicfalvi pentru ProTV.

Cutremur cu magnitudinea 7 în Grecia și Turcia. Patru persoane au murit. Un mini-tsunami a lovit Insula Samos. VIDEO
BRAT

Modifică setările cookies