Ce-i asteapta pe dinamovisti in Grecia: "INFERNUL! Le trebuie mult tupeu!"

Autor: Sport.ro
Sambata 05 Decembrie 2009, 08:59
Ce-i asteapta pe dinamovisti in Grecia: "INFERNUL! Le trebuie mult tupeu!"

Doi dintre jucatorii romani care au evoluat la Panathinaikos ii avertizeaza pe dinamovisti: "Va asteapta iadul in Grecia!"

Dumitru Mitu:
"E ceva incredibil ce se intampla in Grecia. Nu am vazut oameni mai pasionati cand e vorba de fotbal. Poate turcii sa ii egaleze la fanatism. Am jucat cu Panathinaikos un derby cu Olympiakos si am ramas socat de cata politie am vazut la un loc. Era o desfasurare impresionanta de forte, nebunie totala. Jucatorii dinamovisti ar trebui sa nu-si piarda firea si sa nu se arunce peste adversari. Pe Dinamo o asteapta Infernul la Atena”, a declarat Mitu, care a fost coechipier in acea perioada cu Lucian Sanmartean.

Danut Lupu:
"Eu vorbisem cu nea Mircea Lucescu sa ma duc cu el in Italia, la Pisa. S-a opus insa Vasile Ianul, presedintele de atunci de la Dinamo. Si-a luat un milion de dolari comision si a tinut sa ma duc la Panathinaikos. Nu am avut ce face. A fost regretul vietii mele. Macar am fost multumit din punct de vedere financiar. L-am cunoscut si pe patronul echipei, Iorgos Vardinoianis. La acea vreme era al cincilea om in lume, ca avere. Pana la urma, am ajuns in 1995 in Italia, la Brescia, dar era cu cinci ani prea tarziu”, a declarat Lupu.


"Le trebuie foarte mult tupeu. Mie mi-a placut ce a jucat Dinamo in meciul cu Sturm Graz. De meciul cu Slovan Liberec nici nu mai vorbesc. De ce nu ar reusi si la Atena ceea ce au putut cu cehii? Normal ca e diferenta intre Slovan si Panathinaikos, dar eu cred ca se poate realiza o alta minune”, a mai afirmat fostul dinamovist pentru EVZ.
 

România a trecut pragul de 60.000 de infectări. 448 de pacienţi sunt la Terapie Intensivă
BRAT