Bergodi rade de Becali: "Cum sa ne gandim la castigarea Europa League?"

Autor: Sport.ro
Miercuri 16 Septembrie 2009, 16:13
Bergodi rade de Becali: "Cum sa ne gandim la castigarea Europa League?"

Cristiano Bergodi a izbucnit in ras cand a fost intebat la conferinta de presa pentru meciul cu Sheriff ce parere are despre obiectovul fixat de Gigi Becali: castigarea Europa League anul acesta.

â–º Bergodi: "Tanase va fi in lotul pentru meciul cu Sheriff! Nu stiu daca va juca!"

"Nu vreau sa rad de obiectivele fixate de Becali, insa nu ma pot abtine sa nu fac asta. Noi vorbim aici de primul meci din grupe pe care vrem sa il castigam. Mai avem mult si trebuie sa crestem. Sigur, el face asta ca sa ne motiveze iar noi ne gandim la un parcurs lung in aceasta competitie. Trebuie sa avem ambitie de a merge departe in Europa League." a declarat Bergodi la conferinta de presa oficiala inainte de meciul cu Sheriff Tiraspol.


Cat despre debutul Unirii Urziceni in Liga, Bergodi aminteste de meciul fenomenal facut de CFR Cluj la Roma anul trecut. "Unirea si Sevilla au sanse 50/50 la suta in meciul din Liga Campionilor. Eu sper ca Unirea sa faca un joc bun. Si CFR a castigat la Roma si cati se asteptau la acest rezultat? Insa se poate intampla orice. Aste nu inseamna ca va fi usor pentru Unirea", a spus Bergodi.

Miniştrii de Externe din UE, cu excepţia Ungariei, cer un armistiţiu între Israel şi Hamas
BRAT
Modifică setările cookies