"Batem pe St. Patrick's. Trebuie sa-i facem fericiti pe suporteri"

Autor: Sport.ro
Miercuri 26 August 2009, 22:04
"Batem pe St. Patrick's. Trebuie sa-i facem fericiti pe suporteri"

Cristiano Bergodi are incredere ca Steaua va bate in deplasarea cu Saint Patrick’s din playoff-ul Europa League. Antrenorul Stelei vrea ca romanii prezenti in tribune sa fie mandri de echipa lor.

"Desi suntem cu un pas in grupe, elevii mei sunt foarte concentrati pentru intalnirea de maine (joi). Am incredere in echipa mea si, chiar daca avem multi jucatori tineri si fara experienta, cred ca putem obtine un rezultat bun si in deplasare. Sunt bucuros de faptul ca atat de multi suporteri romani ne vor sustine din tribune. Suntem obligati, prin prestatia noastra, sa-i facem mandri de aceasta echipa. Trebuie sa evoluam cu determinare si sa avem orgoliul sa le producem fanilor o bucurie", a spus Bergodi, in conferinta oficiala dinaintea meciului Saint Patrick's.

Antrenorul italian a explicat apoi de ce varful grec Pantelis Kapetanos nu a facut deplasarea in Irlanda si a precizat ca va miza in atac pe atacantul bulgar Krum Bibiskov: "Pantelis mai are inca probleme medicale si nu am vrut sa riscam nimic, mai ale ca ne asteapta o partida importanta in campionat, cu Dinamo. Cu toate acestea, nu cred ca vor fi probleme pentru duminica, iar Pantelis va fi recuperat. Apoi, m-am gandit sa-i dau o sansa lui Bibiskov, care are nevoie de meciuri in picioare".
 

Maratonul de vaccinare din București, un succes absolut. S-a stat la coadă iar numărul dozelor a trebuit suplimentat
BRAT
Modifică setările cookies