Au lipsit de la orele de geografie! :)) Fanii Benficai nu au mai ajuns la meciul cu Eintracht Frankfurt! Greseala INCREDIBILA comisa de portughezi!

Au lipsit de la orele de geografie! :)) Fanii Benficai nu au mai ajuns la meciul cu Eintracht Frankfurt! Greseala INCREDIBILA comisa de portughezi!

Mai multi fani portughezi nu au mai ajuns la meciul cu Frankfurt.

Fanii lui Benfica au vrut sa sarbatoreasca o calificare in semifinalele UEFA Europa League chiar pe terenul lui Frankfurt, insa au intampinat mai multe probleme. 

Nu doar ca echipa lor favorita nu a trecut de faza sferturilor, dar cativa suporteri nu au mai ajuns la stadionul unde se disputa partida. Acestia au condus peste 16 ore de la Lisabona la Frankfurt, insa au descoperit ca au gresit...orasul! 

In Germania sunt doua orase cu numele Frankfurt, insa la o distanta de 610 kilometri unul de celalalt: Frankfurt pe Main si Frankfurt pe Oder. Meciul se disputa in Frankfurt pe Main, insa acestia au ajuns in al doilea oras, aproape de granita cu Polonia.

Grupul de fani a incercat sa parcurga cei 610km pana la inceperea partidei, dar nu au reusit. Portughezii au vazut din Berlin cum echipa lor este eliminata din sferturile Europa League.FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Cu Busu, despre vreme și vremuri

Busu: "Vine primăvara, prea timpuriu, părerea mea. Vremea a început să fie atât de bizară, în foarte multe locuri, nu neapărat în țara noastră."


11:42
Mama Antoniei, schimbări majore pentru 2020

Denise Iacobescu: "Lucrez la un capitol din viața mea. Mă mai vad căsătorită. Sper și cred în asta."


09:43
Roxana Vancea, totul despre viața de femeie măritată

Roxana Vancea: "M-a pus să-i fac o ciorbă de curcan. A spus că așa și-a dat seama că sunt bună de măritat."


15:31
Corina Chiriac, dedicată credinței

Corina Chiriac: "Am stat la cozi de trei ore, pentru a ajunge la Mormântul Sfânt. Am cântat pentru românii din Israel, cărora le este dor de casă."


15:47
Amalia Năstase s-a apucat de vlogging

Amalia Năstase: "Sunt foarte mulți oameni interesați să vadă ce fac eu. Așa că am făcut acest vlog, care merge destul de bine."


10:05
O viață dedicată copiilor nevoiași

V. Nicolae: "M-am apucat de voluntariat când aveam 20 de ani. Am cumpărat, din banii mei, o casă unde să le pot preda copiilor."


10:55
Nadine, despre dramele trăite din cauza viciilor

Nadine: "La 15 ani, am început să fumez și să beau alcool."


14:19
Dr. Mihail, despre importanța somnului

Dr. Mihail: "Dacă ne uităm pe telefon înainte de a ne culca, vom deruta creierul. Nu e bine să bei alcool seara. După un pahar de vin, somnul tău calitativ va fi mai prost."


15:50
Vorbește Lumea - 24 Ianuarie Promo

00:39
Gabriel Dorobanțu, o viață pe scenă

Gabriel Dorobanțu:"Locuiesc cu mama, că doar nu puteam să o las pe drum."


21:33
Bilanțul victimelor cutremurului din Turcia a ajuns la 21 morți și 1000 de răniți. Imagini terifiante
BRAT