Astra se TRANSFORMA pentru Europa League: "Trebuie sa ne autodepasim ca sa ne calificam! Suntem in discutii pentru transferuri!"

Astra se TRANSFORMA pentru Europa League: "Trebuie sa ne autodepasim ca sa ne calificam! Suntem in discutii pentru transferuri!"

Astra va juca in Grupa D din Europa League cu echipa care a eliminat-o pe Petrolul, Dinamo Zagreb, dar si cu Celtic, eliminata de Maribor din play-off-ul Champions League si Salzburg.

Daniel Isaila anunta ca Astra va incepe sa realizeze ultimele transferuri ale verii, dupa ce si-a aflat adversarele din Europa League.

"Trebuie sa ne autodepasim si sa ne calificam. Cu Lyon am avut multa sansa la acea bara. Indiferent ce s-ar fi intamplat, avem nevoie de jucatori. Suntem in discutii cu ei. Am nevoie in toate compartimentele de transferurile", a comentat Daniel Isaila la DigiSport.

Si Constantin Budescu a comentat situatia Astrei dupa ce si-a aflat grupa din Europa League, cu Salzburg, Dinamo Zagreb si Celtic:

"Cred ca toate echipele sunt grele, au castigat campionatele anul trecut si vom avea meciuri foarte grele. Pe Dinamo Zagreb am vazut-o, dar nu foarte mult. Au reusit sa o bata pe Petrolul si in retur.", a spus acesta la DigiSport.

Pe ce loc termina Astra in Grupa cu Celtic, Salzburg si Dinamo Zagreb? (4055 voturi)
 
Face istorie si termina pe primul loc!
24.36%
988 voturi
 
Primavara la Giurgiu! Astra termina pe 2
40.74%
1652 voturi
 
Locul 3, la limita
19.31%
783 voturi
 
Nu are nicio sansa, termina pe ultimul loc
15.59%
632 voturi
VIDEO PROTVPLUS.RO

Cum funcționează Mafia din sănătate. Fostul ministru Vlad Voiculescu a făcut dezvăluiri
BRAT
Modifică setările cookies