Astra propune un nou nume la nationala, dupa Fatai! A jucat FENOMENAL cu Lyon si asteapta un semn de la Piti: "Merit convocarea"

Astra propune un nou nume la nationala, dupa Fatai! A jucat FENOMENAL cu Lyon si asteapta un semn de la Piti: "Merit convocarea"

Astra a reusit cea mai importanta victorie din istoria clubului giurgiuvean, 2-1 in deplasare cu Lyon! 

Astra e aproape de o calificare istorica in grupele Europa League, dupa victoria fenonemala din Franta cu Lyon. Clubul giurgiuvean il propune pe Enache la nationala, dupa ce l-a propus pe Fatai. Nigerianul nu a primit insa cetatenia romana si nu poate sa debuteze in culorile Romaniei contra Greciei. Enache asteapta convocarea lui Piturca. 

"Ne bucuram foarte mult ca am castigat in seara asta, ca am reusit sa inscriem doua goluri si eu zic ca suntem favoriti la calificare. Ne-am ridicat la nivelul lor, am fost mai buni ca ei si s-a vazut dupa rezultat.

Speram sa facem un joc la fel de bun si in final sa fim calificati. Ce ar insemna aceasta calificare? Un moment senzational. Fiecare fotbalist isi doreste sa traiasca acest sentiment. Noi speram sa ajungem acolo si vedem mai incolo. Sper ca in viitorul apropiat sa ajung la echipa nationala si foarte curand sa ajung la o echipa foarte puternica din Europa", a declarat Enache.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Florin Cîțu, ministru interimar al Sănătății. „Rămâne o prioritate să asigurăm cele 1.600 de paturi ATI”
BRAT
Modifică setările cookies