Anuntul facut azi de Hagi despre Florin Tanase si Razvan Marin la Steaua! Prima reactie dupa ce a aflat ca Viitorul va juca cu o echipa de Champions League in preliminariile Europa League

Anuntul facut azi de Hagi despre Florin Tanase si Razvan Marin la Steaua! Prima reactie dupa ce a aflat ca Viitorul va juca cu o echipa de Champions League in preliminariile Europa League

"Nu avem emotii, pentru ca nu avem presiune", spune Hagi, dupa ce Viitorul a picat cu Gent in preliminariile Europa League.

Hagi a declarat in direct la Sport.ro:

"Nu avem emotii, pentru ca nu avem nicio presiune. E o provocare, o experienta noua, o tratam cu entuziasm si incredere. Toti adversarii erau grei pentru noi, pentru ca suntem la inceput. Zic ca suntem pregatiti sa ne batem si sa trecem turul. Nu va fi usor, intalnim o echipa de Champions League. O sa incercam sa jucam fotbal si sa fim mai buni."

"Gent e mai buna, mai experimentata, dar nu o sa ne simtim inferiori. Abordam meciul de la egal la egal. Posibil sa avem lotul cu Razvan Marin si Florin Tanase. Lucrurile au mers bine in cantonament, sunt multumit de lot. Ne gandim la prima etapa si apoi la urmatorul meci. In mare, nu cred ca mai aducem. E foarte greu sa mai vina cineva. Suntem bine acoperiti"

"Cine nu l-ar vrea pe Sapunaru? Dar e un jucator greu de abordat, e foarte bun pentru nivelul Romaniei, dar e greu sa il abordezi. Prioritatea lui e sa plece afara"

"De cand l-am adus pe Dica am avut nevoie de un om de mare experienta sa fie lider. Anul acesta l-am adus pe Pablo Brandan. In atac avem jucatori tineri, buni, au aratat ca au calitate. Lucrurile merg bine deocamdata."

"Singurul lucru negativ in aceasta perioada a fost accidentarea lui Boli, in primul amical al verii", a spus Hagi.

Acesta a vorbit si despre posibilitatea ca Florin Tanase si Razvan Marin sa ajunga la Steaua:

"Cred ca Tanase si Marin vor ramane in Romania la noi. Daca vor pleca, o vor face afara."

"In Romania, Steaua are un lot foarte bun, mereu a avut un loc extraordinar, 7-8 jucatori cu 30 de meciuri la nivel international. Cu experienta ei, are un avantaj. Dar trebuie sa joci bine pe teren, pentru ca si Sparta Praga e un nume mare. E un adversar dificil"

Tot la Sport.ro, Hagi a vorbit si despre echipa nationala:

"Pe mine sa ma excludeti din toata ecuatia nationala, ce inseamna antrenor sau functie. Nu imi doresc asta in momentul de fata, e bine sa nu ma includeti. Eu am un club si nu am cum sa fiu acolo. Presa a sesizat ca eu nu am cum pentru ca am un club de fotbal si nu pot sa lucrez pentru nationala. E un lucru adevarat. Eu nu as putea sa lucrez cu oricine ar fi acolo, pentru ca am un club, pentru ca as fi intr-un conflict de interese, asa s-a scris"

VIDEO PROTVPLUS.RO

Noul guvern al Israelului câştigă majoritatea voturilor şi pune capăt epocii Netanyahu
BRAT
Modifică setările cookies