"Ajax este mai puternica decat Chelsea acum!" Reghe a dezvaluit o conversatie FABULOASA cu Gigi: "Mi-a zis sa imi pun prima 10.000.000€ daca iau Liga!" Ce prime si-a ales antrenorul:

Autor: Sport.ro
Marti 26 Februarie 2013, 20:08

	"Ajax este mai puternica decat Chelsea acum!" Reghe a dezvaluit o conversatie FABULOASA cu Gigi: "Mi-a zis sa imi pun prima 10.000.000€ daca iau Liga!" Ce prime si-a ales antrenorul:

Steaua – Chelsea, joi 7 martie 20:00, in direct PRO TV si Voyo.ro!

"Ajax este o echipa mai puternica decat Chelsea in acest moment, ma refer la stric ceea ce joaca acum. Chelsea a pierdut la City insa au avut posesie 51%. Chelsea nu ajunge insa in fata portii asa cum o face Ajax. Au jucatori cu experienta, sunt foarte buni la fazele fixe. Chelsea s-ar putea sa vina fara 3-4 jucatori" a spus Laurentiu Reghecampf la Digi Sport.

Antrenorul Stelei a vorbit si despre clipurile pe care le-a pus fotbalistilor pentru a-i motivat si a promis: "Vor mai urma cu siguranta si altele. Am deja cateva pregatite" a mai spus Reghe, cel care a vorbit si despre scandalurile cu meciurile trucate pentru pariuri in care a fost implicat: "Mi se pare cea mai tare tampenie. Nu joc si nu am jucat niciodata la pariu. Pe cuvant de pionier. In viata mea. Eu nu imi mai consum timpul cu asa ceva. Nu am trucat un meci in viata mea, niciodata. Facem si detectorul de minciuni. Se vorbeste aiurea pe acest subiect, probabil pentru ca sunt antrenorul Stelei".

Antrenorul Stelei a confirmat si faptul ca atunci cand a semnat contractul, la negocieri, patronul Gigi Becali i-a spus sa-si stabileasca singur primele de obiectiv! Prima pentru castigarea Europa League este de 500.000 de euro: "Da, e adevarat.  Ar fi o performanta incredibila. 1 milion de euro mi-am pus daca voi castiga Liga Campionilor. Patronul mi-a spus sa pun 10 milioane insa am vrut sa trec o suma realista"

Premierul Cîțu: Să introduci taxe în această perioadă este sinucigaș, îți omori economia
BRAT

Modifică setările cookies