"Noi nu suntem Aalborg si Steaua nu e Dinamo Kiev!" Cum e amenintata Steaua de Rio Ave inaintea meciului din Europa League

"Noi nu suntem Aalborg si Steaua nu e Dinamo Kiev!" Cum e amenintata Steaua de Rio Ave inaintea meciului din Europa League

Rio Ave nu se teme nici de Steaua, nici de atmosfera de pe National Arena.

Inaintea meciului cu Steaua, jucatorii de la Rio Ave avertizeaza ca ce s-a intamplat cu Aalborg pe National Arena nu se va repeta:

"Este un meci extrem de dificil cu o echipa mare, jucatori foarte buni care fac un campionat bun. Noi am venit aici sa castigam. Toate echipele sunt dificile in aceasta grupa, dar cred ca Dinamo Kiev este cea mai puternica. Presiunea este buna, nu avem puncte in aceasta grupa, dar sper ca de maine sa se schimbe asta. Cred si sper ca maine sa aducem primele puncte. Valoarea echipei este importanta cand vorbim despre Steaua. Dar nu putem vorbi de frica, nu e teama de nimeni. Ca aparator, mereu vrem sa intalnim cei mai buni atacanti. Maine cred ca putem demonstra ca suntem mai valorosi. Cei de la Aalborg si-au complicat singuri viata in meciul cu Steaua."

Managerul Pedro Martins stie ca o victorie cu Steaua ar insemna o sansa uriasa pentru Rio Ave de a merge mai departe in Europa League. In doua meciuri, Rio Ave nu are niciun punct:

"Nu e un meci decisiv, mai sunt 12 puncte de disputat. Daca vom pierde, lucrurile se vor complica pentru noi, dar pastram o sansa buna daca vom castiga. Cred ca Dinamo Kiev sunt cei mai periculosi in aceasta grupa. Steaua e o echipa de mare valoare, nu avem experienta lor, dar avem calitate. Acesta este pentru noi al doilea meci in deplasare, dar acasa putem face meciuri bune. Nu stuntem victima sigura, jucatorii au calitate si putem face un rezultat bun. Chiar daca nu avem destula experienta, avem valoare, avem identitate si ambitie si vom fi motivati pentru meciul cu Steaua de pe National Arena"

VIDEO PROTVPLUS.RO

Lung șir de erori în intervenția din Onești. Victimele au murit în chinuri
BRAT

Modifică setările cookies