6 victorii din 6 meciuri in Europa! Bergodi:  "Sefii si suporterii sa fie multumiti!"

Autor: Sport.ro
Vineri 28 August 2009, 08:41
6 victorii din 6 meciuri in Europa! Bergodi:  "Sefii si suporterii sa fie multumiti!"

Cristiano Bergodi ii anunta pe sefii sai si pe faniid Stelei ca nu au de ce sa fie ingrijorati. Chiar daca ros-albastrii s-au chinuit in Irlanda cu St. Patrick's, acesti au reusit sa castige pana la urma si au ajuns la sase victorii din tot atatea meciuri in Europa anul acesta.

"Sunt foarte fericit pentru victorie si pentru calificare. Am demonstrat ca am facut o performanta destul de frumoasa cu o echipa tanara, aflata in reconstructie. Am incredere in jucatorii mei, deoarece formam un grup unit si foarte puternic.

Conducatorii Stelei si suporterii trebuie sa fie multumiti de faptul ca o echipa asa de tanara a reusit sase victorii consecutive in cupele europene. M-au impresionat suporterii veniti la meci. Am ramas uimit si nu-mi venea sa cred cat de iubita poate fi Steaua in toata Europa. Conteaza foarte mult si faptul ca suntem in prima urna valorica la tragerea la sorti.

Este important ca sunt mai multe echipe romanesti calificate in cupele europene, deoarece acest lucru ajuta fotbalul autohton. Grupele Europa League vor reprezenta o experienta foarte buna pentru tinerii nostri jucatori" a declarat antrenorul Cristiano Bergodi la finalul partidei castigate de Steaua in Irlanda.

Chiar daca nu a mers la meci pentru ca era sigur de calificare, Gigi Becali l-a atentionat totusi pe Tudose ca daca va mai comite o eroare ca la golul irlandezilor va trece imediat pe banca. "Tudose a comis ultima sa greseala. La urmatoarea, nu mai vedea prima echipa in viata lui. I-am atras atentia de atatea ori, nu vrea sa inteleaga. Are impresia ca e manechin, nu jucator de fotbal, daca se comporta asa, nu are ce cauta la prima echipa" a spus Becali.

Seful din Ghencea a sarbatorit mai mult victoria lui Dinamo decat cea a Stelei. "Nu am crezut in viata mea ca ma voi bucura asa pentru Dinamo. Eram cu verii mei la masa insa eu am tipat cel mai tare, desi ei sunt dinamovisti. Este o calificare mai spectaculoasa decat a noastra cu Valencia." a declarat Becali.

Miniştrii de Externe din UE, cu excepţia Ungariei, cer un armistiţiu între Israel şi Hamas
BRAT
Modifică setările cookies