5000 de romani si-au anuntat prezenta pana acum la Villarreal - Steaua! Mesajul fanilor romani din Spania pentru Gigi Becali

VILLARREAL - STEAUA E LIVE LA PROTV, JOI, ORA 18:00.

El Periodico Mediterraneo din Spania a publicat astazi un reportaj din Bar Valencia de Castellón, un local in care romanii plecati la munca in regiunea orasului Villarreal pregatesc acum meciul Stelei din Europa League.

Potrivit sursei citate, 5000 de fani romani si-au anuntat pana acum prezenta la Villarreal - Steaua, insa stelistii spera sa fie de doua ori mai multi, aproape la fel de multi ca si suporterii spanioli. El Madrigal are 22.000 de locuri.

"Va fi o atmosfera buna in tribune. Romanii nu sunt precum fanii Legiei. Nu suntem periculosi si intelegem fotbalul. Daca vom castiga, atunci vom sarbatori. Daca pierdem plecam suparati acasa", spune, Valentin, un roman care lucreaza in Castellon, pentru El Periodico Mediterraneo.

"Am inceput foarte slab grupele. Stanciu si Chipciu au plecat la Anderlecht, dar usor-usor o echipa s-a construit si orice se poate intampla. Sper sa nu joace Pato si Sansone.", mai spune Valentin, care a vorbit si despre Gigi Becali: "Este un om de afaceri important, iar clubul ii datoreaza aproape totul"

Citeste si:SteauaVillarreal
FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Bugetul Bucureștiului, diminuat cu un miliard de lei. Ce modificări s-au făcut
BRAT
Modifică setările cookies