Sambata 05 Decembrie 2009, 18:22

3 echipe OUT din Europa! "Antrenorii sunt o problema... cand n-o poti bate pe Sheriff"

3 echipe OUT din Europa! "Antrenorii sunt o problema... cand n-o poti bate pe Sheriff"

Victor Becali face o analiza a evolutiilor echipelor romanesti in Europa si spune ca stie de ce s-a ajuns in situatia in care doar Dinamo mai are sanse mici de a se califica mai departe.

"Adversarii echipelor noastre din Europa League nu au fost extraordinari, dar noi trebuie sa fim realisti si sa intelegem ca asta e valoarea noastra."

"Noi nu putem sa avem o valoare ridicata, cand Dinamo pierde cu Panathinaikos cum pierde, cand Galatasaray o bate de doua ori la modul la care a facut-o, cand nu putem sa ii batem pe Sheriff Tiraspol in doua meciuri."

"Eu cred ca asta e valoarea noastra. Timisoara, in afara de meciurile cu Sahtior Donetk, s-a aparat cu Ajax, in rest nu a mai facut absolut nimic."

"Asta e valoarea noastra, nu trebuie sa ne suparam sau sa ne vedem mai buni decat suntem. Eu spun ca si antrenorii sunt o mare problema."

"Unirea e o echipa in adevaratul sens al cuvantului. Are atitudine, joaca foarte bine tactic si are o pregatire fizica buna. Asta inseamna Unirea Urziceni", a spus Victor Becali la Sport Total FM.

Citeste si:

Victor Becali

Presat de Uniunea Europeană, Tudorel Toader pregătește modificarea legii anticorupție