3 echipe OUT din Europa! "Antrenorii sunt o problema... cand n-o poti bate pe Sheriff"

Autor: Sport.ro
Sambata 05 Decembrie 2009, 18:22
3 echipe OUT din Europa! "Antrenorii sunt o problema... cand n-o poti bate pe Sheriff"

Victor Becali face o analiza a evolutiilor echipelor romanesti in Europa si spune ca stie de ce s-a ajuns in situatia in care doar Dinamo mai are sanse mici de a se califica mai departe.

Instaleaza aplicatia SPORT.RO pentru Android si iOS. Ai stirile momentului si livescore din toate campionatele!

Toata Romania vede Romania in direct la PRO TV! Sambata, 23 martie, 19:00, Suedia - Romania! Marti, 26 martie, 21:45, Romania - Feroe!

"Adversarii echipelor noastre din Europa League nu au fost extraordinari, dar noi trebuie sa fim realisti si sa intelegem ca asta e valoarea noastra."

"Noi nu putem sa avem o valoare ridicata, cand Dinamo pierde cu Panathinaikos cum pierde, cand Galatasaray o bate de doua ori la modul la care a facut-o, cand nu putem sa ii batem pe Sheriff Tiraspol in doua meciuri."

"Eu cred ca asta e valoarea noastra. Timisoara, in afara de meciurile cu Sahtior Donetk, s-a aparat cu Ajax, in rest nu a mai facut absolut nimic."

"Asta e valoarea noastra, nu trebuie sa ne suparam sau sa ne vedem mai buni decat suntem. Eu spun ca si antrenorii sunt o mare problema."

"Unirea e o echipa in adevaratul sens al cuvantului. Are atitudine, joaca foarte bine tactic si are o pregatire fizica buna. Asta inseamna Unirea Urziceni", a spus Victor Becali la Sport Total FM.

Citeste si:

Victor Becali

Iohannis: Dăncilă a pus pe butuci relația cu lumea arabă. Regele Iordaniei s-a simțit jignit
BRAT