juventus Claudio Marchisio Euro EURO 2020 marchisio EURO

"Unde semnez?!" O legendă a lui Juventus îi ia peste picior pe fanii englezi. Ce spune despre petiția de rejucare a finalei Euro

Anglia și Italia s-au întâlnit în finală Euro 2020, iar "Squadra Azzurra" s-a impus, chiar pe Wembley.

Alecu Mihai
Data publicarii: Joi 22 Iulie 2021, 10:24
Data actualizarii: Joi 22 Iulie 2021, 10:28

Fanii naționalei Angliei au trecut de la extaz la agonie pe durata Campionatului European, iar finală cu Italia a fost punctul culminant pentru aceștia. Totuși, băieții pregătiți de Gareth Southgate i-au dezamăgit, pierzând la penalty-uri în față "Squadrei Azzurra", iar acum suporterii nu pot acceptă înfrângerea.

Englezii au făcut o petiție online prin care solicită rejucarea finalei și au folosit că motiv principal jocul "murdar" al Italiei, dând că principal exemplu intrarea pe care a avut-o Giorgio Chiellini în finalul meciului la Bukayo Saka. La aflarea veștii, Claudio Marchision, legendarul mijlocaș al lui Juventus, nu s-a putut abține și i-a ironizat pe britanici.

  • Unde semnez?! O legendă a lui Juventus îi ia peste picior pe fanii englezi. Ce spune despre petiția de rejucare a finalei Euro

"Unde pot să semnez și eu petiția pentru rejucarea meciului Italia - Anglia? Așa o să îi putem bate de încă de 1.000 de ori", a spus Marchisio, care are 55 de selecții și 5 goluri pentru "Squadra Azzurra", a spus Marchisio.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!