UEFA a anuntat numele arbitrului care va conduce de la centru duelul dintre Italia si Anglia! Ovidiu Hategan rateaza finala Euro

UEFA a anuntat numele arbitrului care va conduce de la centru duelul dintre Italia si Anglia! Ovidiu Hategan rateaza finala Euro

Un neerlandez va conduce de la centru finala Campionatului European!

UEFA a anuntat astazi ca arbitrul neerlandez Bjorn Kuipers va conduce de la centru finala Campionatului European dintre Italia si Anglia, de pe Wembley.

Neerlandezul de 48 de ani este arbitrul international din 2006. Acesta va fi primul arbitru din Tarile de Jos care arbitreaza o finala Euro.

Acesta va fi a saptea finala arbitrata de Kuipers:

- 2018 Finala Europa League dintre Marseille si Atletico Madrid

- 2014 Finala Ligii Campionilor ditnre Real Madrid si Atletico Madrid

- 2013 Finala Europa League dintre Benfica si Chelsea

- 2011 SuperCupa Europei dintre Barcelona si Porto

- 2009 Finala Campionatului European de tineret dintre Germania si Anglia

- 2006 Finala Campionatului European U17 dintre Cehia si Rusia

Kuipers va fi ajutat de arbitrii neerlandezi Sander van Roekel si Erwin Zeinstra. Carlos Del Cerro Grande va fi cel de-al patrulea arbitru.

Finala Italia - Anglia se va disputa duminica (11 iulie), de la ora 22:00, pe Wembley. Meciul va putea fi urmarit pe la PRO TV si pe VOYO.RO! Cele mai tari faze vor putea fi vazute pe sport.ro.

Ovidiu Hategan, cel mai bun arbitru roman, nu a prins finala Euro, asa ca va reveni in tara, dupa ce a condus de la centru doua partide si a facut parte din brigada de arbitri (al patrulea arbitru) in alte patru meciuri.

  • UEFA a anuntat numele arbitrului care va conduce de la centru finala dintre Italia si Anglia! Ovidiu Hategan rateaza finala Euro
VIDEO PROTVPLUS.RO

Teroare în Atena. Mai multe case au ars, două suburbii au fost evacuate. Valul de căldură a atins cote maxime
BRAT
Modifică setările cookies