Se stiu deja 11 echipe calificate in optimile de la Euro: doua partide sunt stabilite! Rezultatele de luni au clarificat totul. Ce meci am putea avea la Bucuresti

EURO 2020 EURO Se stiu deja 11 echipe calificate in optimile de la Euro: doua partide sunt stabilite! Rezultatele de luni au clarificat totul. Ce meci am putea avea la Bucuresti
Abel Lorin
Data publicarii: Marti 22 Iunie 2021, 11:28
Data actualizarii: Marti 22 Iunie 2021, 11:32

Dupa jocurile care au inchis grupele B si C de la Euro, lista echipelor calificate in optimile de finala a fost completata.

Desi n-au jucat in runda finala a acestei faze a turneului, Cehia, Anglia, Suedia si Franta s-au calificat deja in optimile Euro 2020.

Italia, Tara Galilor, Belgia, Danemarca, Tarile de Jos, Austria si Elvetia sunt pe pozitii clare. Franta, Anglia, Cehia si Suedia au obtinut tichetele pentru faza eliminatorie, dar nu-si cunosc inca locurile finale de pe care pleaca in faza eliminatorie.

Se cunosc si doua dintre optimi: Italia si Austria se vor intalni pe Wembley, in timp ce Tara Galilor si Danemarca vor lupta la Amsterdam, sambata seara, pentru sferturile de finala.

Meciul de la Bucuresti, din optimi, de lunea viitoare, a primit si el clarificari suplimentare. Castigatoarea grupei F (Franta, Germania sau Portugalia) va intalni Elvetia sau Ucraina. Cele mai mari sanse sunt pentru o confruntare intre Germania si Elvetia.

Toate meciurile de la Euro 2020 sunt in durect la PRO TV si pe PRO X. Online, jocurile sunt disponibile pe voyo.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!