Euro Cehia EURO 2020 EURO

Probleme pentru nationala Cehiei la plecarea spre Budapesta! Toboganul pentru evacuarea de urgenta a avionului, declansat

Nationala Cehiei, nevoita sa-si amane deplasarea la Budapesta.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 26 Iunie 2021, 19:14
Data actualizarii: Sambata 26 Iunie 2021, 19:51

Fotbalistii cehi erau deja urcati in avion si asteptau ca aeronava sa decoleze, insa acesta lucru nu s-a mai intamplat dupa ce tobogalul pentru evacuarea de urgenta s-a declansat accidental.

Alex Kral a fost cel care a anuntat evenimentul printr-o postare pe Twitter.

  • Probleme pentru nationala Cehiei la plecarea spre Budapesta! Toboganul pentru evacuarea de urgenta a avionului, declansat

In cele din urma, toti fotbalistii si staff-ul tehnic au coborat din avion si s-au vazut nevoiti sa plece mai tarziu, cu un alt avion.

"Nationala Cehiei se va antrena la Praga, contrar planurilor originale, din cauza unor probleme tehnice la avion, si se va deplasa la Budapesta mai tarziu, catre seara", a anuntat nationala Cehiei prin intermediul social media.

Cehia va intalni Olanda, duminica, de la ora 19.00, pe Puskas Arena din Budapesta, in optimile de finala ale Campionatului European. Toate meciurile din fazele eliminatorii de la Euro 2020 se vad la PRO TV si pe VOYO.RO.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!