Masinuta care a adus mingea de la finala EURO a starnit reactii controversate in lumea intreaga. Ce s-a intamplat cand a intrat pe teren 

Finala EURO 2020 a inceput cu un moment spectaculos, cel al aducerii pe teren a mingii cu care s-a jucat meciul.

Cei de la Volkswagen s-au folosit de masinuta electrica care a dus minge pe gazon pentru a transmite un mesaj de sustinere pentru comunitatea LGBT. 

Subiectul a fost intens discutat pe parcursul EURO 2020, iar acum celebra companie a ales sa coloreze masinuta in culorile curcubeului.

Si capitanul Harry Kane a ales sa poarte banderola de capitan cu insemnele comunitatii LGBT, in prima finala la un turneu final jucata de Anglia dupa 55 de ani. 

Reactia fanilor nu a intarziat sa apara, iar pe retelele de socializare au fost postate mesaje de apreciere pentru aceasta decizie: "Simpatica masinuta curcubeu", "Frumos sa vezi masinuta care aduce mingea pictata in culorile curcubeului".

Vezi mai multe imagini in GALERIA FOTO de mai jos! sursa foto: Getty Images

  • Masinuta care a adus mingea de la finala EURO a starnit reactii controversate in lumea intreaga. Ce s-a intamplat cand a intrat pe teren

Revoluție în Ring: Biea, Bogdan Stoica, Amansio Paraschiv si ‘Tanculetul’ Iancu dau cu pumnul în direct la PRO X, vineri, 20:00!

VIDEO PROTVPLUS.RO

Inspectorul PRO: City Insurance încearcă să evite falimentul, cu zeci de mii de dosare de daună RCA neplătite. Măsurile ASF
BRAT
Modifică setările cookies