EXCLUSIV | Faza care l-a impresionat pe Piturca in ziua a doua de la Euro: "Amatorii ar putea sa creada ca e ceva intamplator"

Victor Piturca a facut analiza detaliata a reusitei lui Embolo din Elvetia 1-1 Tara Galilor.

Piturca a fost impresionat de schema reusita la corner de jucatorii lui Petkovic. Totul a iesit perfect pentru Elvetia, care a deschis scorul rapid, in startul partii secunde, contra nationalei lui Bale (minutul 49). Pana la urma s-a terminat 1-1.  Moore a egalat cu un steft de ora inainte de finalul partidei.

"Spatiile intre compartimentele galezilor au fost foarte mari. Asa a iesit primul gol. Sunt spatii foarte mari. Vedeti si pasa directa ce mult ajuta jocul. Embolo, prin calitatile lui fizice ajunge la finalziare. A sutat destul de bine. Daca dadea plasa, probabil ar fi reusit sa marcheze. Apoi, corner. Amatorii ar putea sa creada ca e un corner banal.

Un jucator elvetian vine fals, apoi apare un alt jucator surpriza, care da peste cap apararea adversa. Embolo se desprinde si marcheaza. Si fundasul a gresit, trebuia sa fie mult mai agresiv, sa nu-l lase pe Embolo sa dea. E o faza lucrata la antrenament care a dus la deschiderea scorului. A fost un moment tactic lucrat", a spus Piturca la PRO TV.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Taberele statului zac în paragină, în timp ce la cele private e bătaie pe locuri, deși costă bani grei. Ce zic autoritățile
BRAT
Modifică setările cookies