Spania EURO 2020 nationala romaniei preliminarii EURO Romania EURO

Cutremur la nationala Spaniei inaintea meciurilor cu Romania din preliminarii! Luis Enrique poate renunta la post, i-a fost ales deja inlocuitorul

Nationala Romaniei va juca impotriva Spaniei pe 5 septembrie pe National Arena. Pana atunci va avea loc dubla cu Norvegia si Malta in luna iunie. Toate partidele vor fi transmise de Pro TV!

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 17 Mai 2019, 10:34
Data actualizarii: Vineri 17 Mai 2019, 10:37

Federatia din Spania trece prin noi momente delicate. Dupa un Campionat Mondial dezamagitor ce a fost precedat de scandalul cu Real Madrid, cea care l-a numit pe Julen Lopetegui inaintea turneului final iar fostul selectioner a fost dat afara, RFEF poate fi obligata sa schimbe din nou selectionerul!

Luis Enrique nu s-a aflat pe banca din cauza unor probleme personale grave si exista chiar posibilitatea ca acesta sa renunte la postul de selectioner, anunta Marca! Momentan situatia fostului antrenor de la AS Roma si Barcelona este incerta, insa Federatia a luat deja in calcul posibilitatea ca Luis Enrique sa renunte.

Favorit la inlocuirea lui Luis Enrique este Abelardo Fernandez, cel care se va desperati la finalul acestui sezon de Alaves.

 

Modifică setările cookies