Cea mai tare superstitie de la Euro! :) Un oficial italian, nevoit sa alerge dupa autocar la fiecare meci al Italiei. De unde a plecat totul

Cea mai tare superstitie de la Euro! :) Un oficial italian, nevoit sa alerge dupa autocar la fiecare meci al Italiei. De unde a plecat totul

Italia, ritual incredibil inaintea meciurilor de la Euro 2020.

Pe toata durata Campionatului European, toate calatoriile italienilor catre locul de disputare a meciurilor de la Campionatul European au inceput in acelasi mod.

Toti membrii echipei urca in autobuz, cu exceptia sefului delegatiei Gianluca Vialli. Autobuzul se pune in miscare, apoi, dupa ce parcurge cativa metri se opreste pentru a-si astepta talismanul.

Ritualul a functionat pana acum, iar Italia l-a repetat si sambata, inainte de plecarea spre Londra, acolo unde va juca finala Campionatului European, cu Anglia.

Totul a plecat dupa un incident real. In ajunul meciului Italia - Elvetia, delegatia italiana a parasit Coverciano fara Gianluca Vialli si a trebuit sa se intoarca pentru a-si "culege" seful inainte de a pleca spre stadionul Olimpico din Roma.

Italia a castigat cu 3-0 meciul cu Elvetia, iar de atunci "azurii" au repetat evenimentul la fiecare meci.

Italia intalneste Anglia in finala Campionatului European! Meciul va fi la PRO TV si pe VOYO.RO! Cele mai tari faze vor putea fi revazute pe sport.ro.

  • Cea mai tare superstitie de la Euro! :) Un oficial italian, nevoit sa alerge dupa autocar la fiecare meci al Italiei. De unde a plecat totul
VIDEO PROTVPLUS.RO

Teroare în Atena. Mai multe case au ars, două suburbii au fost evacuate. Valul de căldură a atins cote maxime
BRAT
Modifică setările cookies