Adrien Rabiot n-a mai rezistat. Decizia luată după ce Lamine Yamal i-a demonstrat pe teren că "merită finală"

Spania Adrien Rabiot EURO 2024 Franta Lamine Yamal EURO 2024
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 10 Iulie 2024, 08:09
Data actualizarii: Miercuri 10 Iulie 2024, 08:11

Spania s-a calificat în finala EURO 2024, după ce a învins Franța, scor 2-1, la Munchen.

Deși Franța a condus din minutul 9, după golul lui Randal Kolo Muani, Spania a replicat foarte rapid. Lamine Yamal a egalat în minutul 21, iar Dani Olmo a reușit golul victoriei patru minute mai târziu, tabela rămânând nemodificată de atunci.

Adrien Rabiot a blocat comentariile după semifinala de la EURO 2024 contra Spaniei

Golul lui Lamine Yamal a fost unul splendid. Șut plasat excelent de la 25 de metri, fără șansă pentru portarul Mike Maignan. La finalul meciului, puștiul care nu a împlinit încă 17 ani a făcut un semn la cameră. "Vorbește, vorbește", a spus Yamal.

Presa spaniolă susține că gestul făcut de jucătorul Barcelonei îi era adresat lui Adrien Rabiot, mijlocașul Franței, care înainte de joc declara: "Dacă Lamine Yamal vrea să joace finala, atunci va trebui să facă mai mult decât a făcut până acum".

Yamal a dat replica pe teren, a marcat un gol splendid chiar din fața lui Adrien Rabiot, iar francezul a devenit ținta ironiilor. Numeroși microbiști au mers pe contul de Instagram pentru a-i aduce aminte de declarația făcută.

După numeroasele mesaje primite, Adrien Rabiot a decis să blocheze comentariile de pe rețeaua socială.

"Ești tare în vorbe, dar nu și în meci", "Te-a învins un copil de 16 ani", "Hai, campionule, acum taci", "Tu trebuia să dovedești azi", au fost câteva dintre mesajele primite de mijlocașul francez.

În urma golului spectaculos, Lamine Yamal a devenit cel mai tânăr marcator din istoria turneului final continental. Titular în confruntarea cu Franța, jucătorul catalanilor a devenit și cel mai tânăr jucător din istorie care a evoluat într-o semifinală a unei competiții majore, depășindu-l pe Pele, 16 ani și 362 de zile față de 17 ani și 244 de zile.

VIDEO Golul lui Lamine Yamal din meciul Spania - Franța

VIDEO Rezumat Spania - Franța 2-1

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!