VIDEO EXCLUSIV Verdictul lui Cristi Balaj la cea mai controversată fază din meciul Spania - Germania: ”E clar!”

Spania Cristi Balaj Germania EURO 2024
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 07 Iulie 2024, 01:11
Data actualizarii: Duminica 07 Iulie 2024, 01:11

Spania s-a calificat în semifinala EURO 2024, după ce a trecut de Germania, scor 2-1.

Partida disputată la Stuttgart a avut parte de o controversă uriașă în repriza a doua a prelungirilor, la scorul de 1-1.

Cristi Balaj: ”Penalty clar pentru Germania!”

Marc Cucurella a respins cu mâna din interiorul careului un șut al lui Jamal Musiala, dar arbitrul englez Anthony Taylor a lăsat jocul să continue, lucru ce a stârnit păreri împărțite în rândul suporterilor.

Dacă o parte dintre fani a argumentat că centralul a luat decizia corectă deoarece un jucător german se afla în poziție de ofsaid, alții l-au pus la zid pe Anthony Taylor.

În timpul emisiunii Studio EURO 2024, Ciprian Marica a primit un mesaj din partea fostului arbitru Cristi Balaj, care l-a informat că Anthony Taylor ar fi trebuit să dicteze penalty pentru Germania în meciul cu Spania, la hențul lui Marc Cucurella.

Îmi scrie și Cristi Balaj, penalty clar, henț”, a fost mesajul lui Cristi Balaj.

De aceeași părere a fost și Ion Crăciunescu. În opinia fostului mare arbitru, nemții ar fi trebuit să beneficieze de o lovitură de la 11 metri. 

Dacă ăla nu e henț, ar trebui să desființăm hențurile. Nu trebuie să fie VAR. Nu ai nevoie de VAR, trebuie să fii chior ca să nu vezi! E o minge care e oprită cu mâna depărtată de corp, într-o poziție nefirească. De ce îți trebuie VAR, nu am înțeles”, a spus Ion Crăciunescu pentru PRO TV.

VIDEO Rezumat Spania - Germania 2-1

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!