'Uite-l și pe ăsta, a jucat două meciuri și vrea la EURO acum'. Reacția sinceră a lui Vlad Chiricheș despre revenirea la națională

Vlad Chiriches Echipa Nationala EURO 2024 Romania EURO 2024
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 05 Aprilie 2024, 12:19
Data actualizarii: Vineri 05 Aprilie 2024, 12:24

Vlad Chiricheș a revenit după o accidentare care l-a ținut departe de teren pentru câteva luni și se pregătește alături de colegii de la FCSB.

Fundașul a fost titular în meciul cu Farul Constanța, iar în declarațiile sale a vorbit despre o posibilă revenire la echipa națională, pentru EURO 2024. 

Mărturisirea lui Vlad Chiricheș despre turneul final

Internațional român a recunoscut că s-a pripit atunci când a vorbit despre o posibilă convocare pentru EURO 2024, mărturisind că nu își dorește decât să fie sănător și să joace cât mai mult în finalul acestui sezon. 

"Îmi doresc să joc cât mai bine, să ajut echipa să câștige campionatul. Vreau să las lucrurile să meargă de la sine. Poate m-am pripit să vorbesc despre EURO. Cred că și jucătorii care au fost acolo în această campanie... 'Uite-l și pe ăsta, a jucat două meciuri și vrea la EURO acum'.

Eu vreau să câștig campionatul cu Steaua (n.r.- FCSB) și vedem ce se va întâmpla. (n.r.- dacă se gândește la retragere) Mă simt foarte bine, încă am pasiune, mă bucur de fotbal. Cât pasiunea asta nu dispare, încerc să mă bucur de ea și să continui.

Nu mi-am pus o limită cât voi juca. Mă bucur de moment, de situația în care sunt. Nu m-am gândit deocamdată (n.r.- dacă va accepta o funcție administrativă la FCSB, după retragere)", a declarat Vlad Chiricheș, potrivit DigiSport.

"Revine Chiricheș la națională?". Ilie Dumitrescu a răspuns fără ezitare

Revenit duminică seară după o lungă perioadă de inactivitate din cauza unei accidentări, Vlad Chiricheș a prestat un joc solid în centrul defensivei lui Elias Charalambous și a ajutat echipa să nu încaseze gol de la campioana en-titre, alături de intervențiile salvatoare ale lui Ștefan Târnovanu.

Ilie Dumitrescu, fost internațional român, a fost întrebat dacă Vlad Chiricheș ar putea fi luat în considerare pentru echipa națională și a ținut să evidențieze că fundașului central îi va fi greu să revină și la prima reprezentativă dirijată acum de selecționerul Edward Iordănescu.

"(n.r. Chiricheș poate avea o perspectivă să revină la echipa națională?) Este foarte greu să vorbim acum de Chiricheș la echipa națională. Este departe de echipa națională. Dacă a jucat 90 de minute în 7 luni... A jucat foarte bine în seara aceasta. Îi dorim sănătate, să aibă continuitate, jocuri, minute", a spus Ilie Dumitrescu, potrivit DigiSport.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!