VIDEO Tricolorii au revenit în România! Jucătorii, aplaudați la scenă deschisă  + Lui Edi Iordănescu i s-a cerut să rămână la națională

Romania EURO 2024 Nicolae Stanciu suporteri EURO 2024
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 04 Iulie 2024, 08:39
Data actualizarii: Joi 04 Iulie 2024, 08:39

Echipa națională a României a sosit în țară în cursul nopții de miercuri, după eliminarea de la EURO 2024.

Chiar dacă o mulțime de români și-a anunțat prezența la aeroport pentru a-i întâmpina pe tricolori, FRF a făcut un apel către suporteri să nu vină la aeroport. Touși, fanii au fost așteptați la Mogoșoaia, acolo unde s-au deplasat într-un număr uriaș.

Sute de suporterii s-au adunat pentru a-i aștepta pe tricolori

Delegația României ar fi trebuit să aterizeze la București în jurul orei 23:30, însă din cauza unei defecțiuni la aeronava care ar fi trebuit să îi aducă acasă pe jucătorii echipei naționale, zborul a fost amânat, iar tricolorii au sosit abia în jurul orei 00:45.

Cu mic, cu mare, fanii s-au adunat la Centrul Național de Fotbala de la Mogoșoaia echipați cu echipamentul naționalei și cu tricolorul.

În jurul orei 02:00, autocarul echipei naționale a ajuns la Mogoșoaia în aplauzele fanilor. O parte dintre jucătorii echipei naționale, pentru că nu toți au revenit în România seara trecută, și staff-ul tehnic au pătruns pe gazon și au fost aplaudați la scenă deschisă de câteva sute de suporteri.

Nicolae Stanciu a ținut un discurs emoționant în care le-a mulțumit fanilor pentru susținere. Căpitanul României a fost urmat la microfon de către Edi Iordănescu, căruia suporterii i-au cerut la unison să rămână la echipa națională.

Vreau să vă mulțumesc din suflet pentru toată susținerea voastră, am simțit-o, știu că ați fost alături de noi. Să vă vedem aici la ora asta este totul pentru noi, sper că v-am făcut mândri. Văd foarte mulți copii, pentru noi asta înseamnă totul, vrem să fim modele de urmat pentru această generație, pentru copiii României, să fim exemple bune, să aibă de unde să învețe. Ne bucurăm că sunt aici, că ne iubesc, că cresc cu această generație și cu rezultatele obținute după o perioadă lungă de timp. Am primit mesajele voastre pe toată durata turneului, cred că întreaga Românie a fost primul nostru jucător, nu al 12-lea și pentru asta (n.r. se înclină)”, a spus Nicolae Stanciu.

Ulterior, jucătorii și fanii României au intonat imnul național, iar suporterii nu au uitat nici de ziua de naștere a lui Florin Niță căruia i-au cântat ”La mulți ani”.

În final, jucătorii au oferit autografe fanilor prezenți. Nicolae Stanciu și Dennis Alibec au stat cel mai mult pe teren alături de suporteri.

VIDEO Sute de fani i-au așteptat pe tricolori la Mogoșoaia

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!