VIDEO Starul Portugaliei, pus la pământ de un steward imediat după meciul cu Turcia

Portugalia EURO 2024 Turcia EURO 2024
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 23 Iunie 2024, 10:06
Data actualizarii: Duminica 23 Iunie 2024, 10:06

Portugalia a învins-o categoric pe Turcia, scor 3-0, în a doua etapă din faza grupelor de la EURO 2024.

Bernardo Silva a deschis scorul în minutul 21, iar avantajul lusitanilor s-a dublat după doar șapte minute, în urma unui autogol semnat de Samet Akaydin.

Goncalo Ramos, ”secerat” de un steward după Turcia - Portugalia 0-3

Scorul final a fost stabilit în minutul 56 de Bruno Fernandes, care a marcat din pasa lui Cristiano Ronaldo, care a preferat să contribuie cu un assist în loc să înscrie și să intre în istoria fotbalului drept primul jucător care marchează la șase turnee finale consecutive.

La finalul partidei, s-a petrecut o scenă greu de crezut. În timp ce portughezii sărbătoreau victoria pe teren, șase suporteri au pătruns pe gazon și au încercat să ajungă la starul echipei, Cristiano Ronaldo.

Stewarzii au intrat și ei imediat pe teren și au încercat să îl protejeze pe cvintuplul câștigător al Balonului de Aur de suporterii dornici să se fotografieze cu vedeta Portugaliei. Într-un exces de zel, un steward s-a grăbit să ajungă la unul dintre ”invadatori”, dar, din neatenție, l-a secerat pe Goncalo Ramos, care a fost rezervă neutilizată la meciul contra Turciei.

Vedeta lui Paris Saint-Germain s-a prăbușit pe gazon lângă Cristiano Ronaldo, care a rămas surprins de incidentul petrecut chiar în fața sa.

VIDEO Rezumatul partidei Turcia - Portugalia 0-3

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!