GALERIE FOTO Soția lui Kevin De Bruyne, spectacol în tribune la meciul cu România! Imagini de senzație cu frumoasa belgiancă

Romania Belgia EURO 2024 Kevin De Bruyne EURO 2024
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 22 Iunie 2024, 23:37
Data actualizarii: Sambata 22 Iunie 2024, 23:42

EURO 2024 este transmis în exclusivitate pe PRO TV,  PRO ARENA și VOYO, în perioada 14 iunie - 14 iulie 2024. 

Belgia și România și-au dat întâlnire sâmbătă seară în a doua rundă din faza grupelor de la Campionatul European din Germania la Koln, pe ”Rhein Energie Stadion”.

Belgia a deschis scorul în minutul 2, după reușita lui Youri Tielemans, cu care a stabilit un nou record pentru naționala "Diavolilor Roșii". 

Spectacol în tribune, la Koln

Pe arena din Koln au fost prezenți peste 45.000 de spectatori, dintre care 25.000 au fost suporteri ai României, care au creat o atmosferă incendiară.

În minutul 75, fanii tricolori au intonat imnul României, iar pe parcursul partidei și-au susținut favoriții. Pe lângă Printre suporterii aflați în arenă s-a aflat și Michele Lacroix, superba soție a lui Kevin De Bruyne.

Campionatul European din Germania 2024, este transmis în exclusivitate de PRO TV, PRO ARENA și VOYO, în perioada 14 iunie - 14 iulie. Cele mai importante faze ale competiției vor putea fi revăzute pe site-ul SPORT.RO, astfel suporterii pot beneficia de acoperire completă a acestui turneu de mare anvergură.


România - Belgia | Minutul 66: Ocazie Belgia! pe www.sport.ro

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!