Son Heung-min, mesaj pentru Radu Drăgușin înainte de debutul României la EURO

Son Heung-Min campionatul european EURO 2024 radu dragusin EURO 2024
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 16 Iunie 2024, 14:36
Data actualizarii: Duminica 16 Iunie 2024, 14:45

România va debuta la Campionatul European din Germania luni, de la 16:00, împotriva naționalei Ucrainei.

Radu Drăgușin se pregătește pentru debutul său la Campionatul European cu naționala României, iar colegii săi de la Tottenham Hotspur îi urează succes.

Fundașul central român în vârstă de 22 de ani a avut un început dificil la Spurs după transferul său de la Genoa în ianuarie, luptând pentru a prinde loc în primul "11", însă a încheiat sezonul în forță, fiind integralist împotriva lui Manchester City și Sheffield United, evoluând fără greșeli majore în acele meciuri.

Vedeta lui Spurs va încerca să își mențină forma bună și la EURO, acolo unde va juca un rol împortant în sistemul de joc al României, de el legându-se speranțele României de a obține un loc în faza eliminatorie.

Mesaj de încurajare din partea căpitanului lui Tottenham

Cu doar două zile înainte de primul meci al României la Euro, Radu Drăgușin a postat pe rețelele de socializare o poză înfășurat în steagul național.

Internaționalul sud-coreean Son Heung-min a comentat la postarea lui Drăgușin cu: "Hai, băiete!", în timp ce Brennan Johnson a scris: "Multă baftă, frate!". Partenerul lui Dragusin în centrul defensivei, Micky van de Ven, a răspuns cu un emoji în formă de dragon.

Programul României la Euro

  • 17 iunie, ora 16:00: România - Ucraina (Munchen)
  • 22 iunie, ora 22:00: Belgia - România (Koln)
  • 26 iunie, ora 19:00: Slovacia - România (Frankfurt)

Campionatul European din Germania 2024 se va disputa în perioada 14 iunie - 14 iulie și va fi transmis în exclusivitate pe PRO TV, PRO ARENA și VOYO. Cele mai importante faze vor putea fi revăzute pe site-ul SPORT.RO.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!