EXCLUSIV Semnalul de alarmă tras de Ciprian Marica înaintea partidei România - Belgia!

Romania - Belgia Ciprian Marica EURO 2024 EURO 2024 Ciprian Marica / Foto: Captură PRO TV
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 19 Iunie 2024, 09:10
Data actualizarii: Miercuri 19 Iunie 2024, 09:09

Ciprian Marica atrage atenția înaintea partidei România - Belgia, de la EURO 2024!

În urma debutului entuziasmant de la EURO 2024, România - Ucraina 3-0, prin golurile înscrise de Nicolae Stanciu, Răzvan Marin și Denis Drăguș, tricolorii lui Edward Iordănescu vor da piept, sâmbătă, la Koln, cu naționala Belgiei, de la ora 22:00, în direct pe Pro TV și VOYO și live-trext cu video execlusiv pe sport.ro.

Ciprian Marica, specialistul Pro TV pe parcursul Campionatului European din Germania, a precizat că este un meci foarte greu pentru România din mai multe perspective, nu doar pentru că belgienii sunt favoriți pe hârtie. Fostul atacant al naționalei tricolore a punctat că belgienii vor trage foarte tare!

Ciprian Marica, de părere că Belgia va trage foarte tare în partida cu România de la EURO

E convins că e ultimul EURO de care se pot lega jucătorii de clasă ai Belgiei, el dând ca exemplu numele lui Romelu Lukaku și Kevin De Bruyne, care au 31, respectiv 32 de ani. Un punct la care trebuie să fie atenți tricolorii, în opinia lui Marica, este și posesia, pentru că în duelul cu Ucraina, în ciuda succesului categoric, a fost de numai 29 la sută!

”Adversarii ne vor lua în serios de acum, iar belgienii vor fi foarte motivați, e ultima lor șansă ca generație acest EURO, m-am uitat pe lot, pe vârstele lor. De Bruyne și Lukaku sunt pe final la națională, au și ei o vârstă.

Însă, noi, am avut doar 29% posesie în partida cu Ucraina, iar acum trebuie iar să jucăm fotbal! Întâlnim iar o favorită pe hârtie, iar noi trebuie să demonstrăm că una e ce se întâmplă pe teren, alta e ce arată hârtia”, a spus Ciprian Marica în emisiunea Studio EURO 2024, de la Pro TV!

Tricolorii au un start perfect la Campionatul European!

Naționala tricoloră a debutat perfect la EURO 2024: în ciuda unei posesiei zdrobitoare a Ucrainei, tricolorii au câștigat cu 3-0 după golurile lui Nicolae Stanciu, Răzvan Marin și Denis Drăguș.

Portalul de specialitate Sofascore, printre cele mai importante pentru statisticile și monitorizarea jucătorilor, a apreciat că cei mai buni jucători ai naționalei cu Ucraina au fost Radu Drăgușin, Dennis Man și Denis Drăguș.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!