'Secretul' lui Antonio Rudiger, dezvăluit de Bild: "Inspirat de un star mondial!"

Antonio Rudiger campionatul european EURO 2024 Nationala Germaniei EURO 2024
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 03 Iulie 2024, 23:15
Data actualizarii: Miercuri 03 Iulie 2024, 23:16

Antonio Rudiger (31 de ani) este așteptat de nemți să joace un rol crucial în meciul din sferturile de finală ale Campionatului European, cu Spania.

În așteptarea meciului cu Spania, cei de la Bild l-au analizat pe fundașul Antonio Rudiger și au descoperit faptul că numele acestuia are legătură cu un star de la Hollywood.

"BILD a aflat: prenumele lui Rudiger este inspirat de un star mondial. Tatăl său, Matthias, este un mare fan al actorului Antonio Banderas (63 de ani) și l-a numit pe fiul său după interpretul lui Zorro, starul de la Hollywood nominalizat la Oscar, dar și la Globul de Aur", au scris jurnaliștii germani.

Cele mai cunoscute filme în care a jucat Globul de Aur sunt: "Desperado", "Durere și glorie", "Spy Kids" și, bineînțeles, "Masca lui Zorro".

Banderas, mare fan Malaga

Interesant este că nici Banderas nu e străin de fotbal. Fan înfocat al fotbalului, acesta este suporter înfocat al clubului FC Malaga din liga a doua spaniolă, pentru care a jucat el însuși în tinerețe. Mai mult, scriu nemții, la o gală de caritate, a plătit 4.000 de euro pentru un tricou al lui Real Madrid purtat de campionul mondial german Sami Khedira (37 de ani). Banii fiind donați organizației caritabile Caritas.

Antonio Rudiger a avut evoluții foarte bune la acest Campionat European și este cu siguranță unul dintre pilonii defensivei germane.

Legitimat în prezent la Real Madrid, Antonio Rudiger a adunat până acum 73 de meciuri în tricoul naționalei Germaniei, pentru care a marcat trei goluri.

Campionatul European din Germania 2024 se va disputa în perioada 14 iunie - 14 iulie și va fi transmis în exclusivitate pe PRO TV, PRO ARENA și VOYO. Cele mai importante faze vor putea fi revăzute pe site-ul SPORT.RO.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!