EXCLUSIV Florin Răducioiu a oferit verdictul după victoria superbă a României la EURO 2024: "E forța reală a echipei"

Florin Raducioiu edward iordanescu EURO 2024 Romania Ucraina EURO 2024
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 17 Iunie 2024, 22:20
Data actualizarii: Luni 17 Iunie 2024, 22:30

România a debutat cu o victorie superbă la EURO 2024, scor 3-0 cu Ucraina, în primul meci din grupa E.

Tricolorii au reuşit o victorie istorică, a doua a lor la Campionatul European, la 24 de ani de la precedenta (3-2 cu Anglia), deşi porneau cu şansa a doua în acest meci.

România a făcut un meci tactic perfect şi s-a impus prin golurile marcate de Nicolae Stanciu (29), Răzvan Marin (53) şi Denis Drăguş (57).

România a dat dovadă de determinare şi pragmatism, deşi a avut o posesie inferioară (34%-66%), fiind superioară la şuturile pe poartă (5-2). România va juca următoarele meciuri cu Belgia pe 22 iunie (Koln, 22:00) şi cu Slovacia pe 26 iunie (Frankfurt).

Reacția lui Florin Răducioiu după România - Ucraina 3-0

Fostul internațional român a comentat victoria formidabilă obținută de tricolori la debutul de la EURO 2024. "O victorie oarecum neașteptată, o echipă a României care ne-a surprins printr-un joc tactic inteligent, printr-o soliditate a apărării impresionantă, dar și prin individualități. Avem jucători de foarte bună valoare, care pot rezolva meciul, au dovedit-o pe teren. O echipă de o maturitate tactică surprinzătoare, nu mă așteptam la acest nivel. O echipă a României care m-a susprins în mod pozitiv, dar picioarele pe pământ, urmează un meci dificil cu Belgia.

Meritul acestei echipe este de a se califica, neînvinsă. Băieții pun suflet în orice acțiune de joc, mi-a plăcut foarte mult Drăgușin, urlă ca un leu... e un spirit de echipă pe care Iordănescu l-a creat. Este forța reală a echipei", a declarat Florin Răducioiu, la Studio EURO 2024


EURO 2024 | Rezumat România - Ucraina 3-0 pe www.sport.ro

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!