VIDEO EXCLUSIV România, prejudiciată la EURO 2024? Concluzii după ce Youri Tielemans a respins cu mâna din careu: ”Eu am zis henț!”

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 23 Iunie 2024, 15:16
Data actualizarii: Duminica 23 Iunie 2024, 15:16

Meciul cu Belgia s-s încheiat cu un eșec pentru tricolori, scor 0-2, în a doua etapă din grupele EURO 2024.

Când tabela arăta încă scorul de 1-0, după golul anulat al lui Romelu Lukaku, România a avut o șansă imensă de a restabili egalitatea. În minutul 65, Mihăilă l-a găsit foarte bine în careu pe Dennis Man, care nu a reușit să treacă de defensiva adversă.

Laurențiu Reghecampf: ”Eu am zis că este henț!”

Pe reluare se vede clar cu Wout Faes a respins balonul preluat de Dennis Man, însă a trimis direct în mâna lui Youri Tielemans, marcatorul primului gol al Belgiei, care a fost surprins cu brațul depărtat de corp. Tricolorii au cerut penalty, însă polonezul Szymon Marciniak a lăsat jocul să continue, fără a merge la VAR.

În cadrul emisiunii Studio EURO 2024, invitații lui Costin Ștucan, Laurențiu Reghecampf, Ciprian Marica și Cătălin Oprișan, au analizat faza și au ajuns la aceeași concluzie. Centralul polonez ar fi trebuit să dicteze lovitură de la 11 metri pentru România.

Laurențiu Reghecampf: ”Eu am zis că este henț, nu știu cum se analizează asta, nu sunt arbitru, dar mingea vine la Man, ar fi putut ajunge la Man dacă nu o lovea Tielemans cu mâna. (...) Dacă mă întrebi pe mine cum se analizează o fază, cum o văd eu ca antrenor, își crează un avantaj în momentul în care stă cu mâinile așa. Ok, nu ai cum să alergi cu mâinile pe lângă tine, dar el e pe loc.

Ciprian Marica: ”Se vede clar că îi dă în mână, doar că, repet, aici cred că nici arbitri nu mai înțeleg când dau și când nu dau henț. Contează că nu e intenție?

Cătălin Oprișan: ”În școală era că ți-a spart ceasul, dar acum nu mai știi când e. Acum i-a dat-o de aproape, a tras ăla din doi metri în el. Păi, da, dar e stop cu mâna, se oprește lângă el, Man e acolo.

VIDEO Rezumatul meciului Belgia - România 2-0

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!