România, oferită exemplu pentru Cupa Mondială din 2026: "Jucătorii voștri au cooperat exemplar"

Cupa Mondiala 2026 EURO 2024 Romania EURO 2024
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 04 Iulie 2024, 18:07
Data actualizarii: Joi 04 Iulie 2024, 18:13

EURO 2024 este transmis în exclusivitate pe PRO TV, PRO ARENA și VOYO, în perioada 14 iunie - 14 iulie 2024.

România a fost eliminată de la turneul final din Germania în optimi, după ce a fost învinsă de Olanda, scor 0-3.

Parcursul tricolorilor la EURO 2024 a fost unul meritoriu, iar atitudinea și comportamentul de pe durata competiției au fost lăudate și oferite drept exemplu.

România, oferită exemplu pentru Cupa Mondială din 2026

O delegație FIFA compusă din cinci membri ai comitetului de organizare al Campionatului Mondial din 2026 a vizitat pe 2 iulie baza de pregătire a echipei naționale a României de la Wurzburg. Cei cinci oficiali FIFA au fost însoțiți de reprezentanți UEFA și ai Federației Germane de Fotbal, anunță FRF.

Motivul pentru care s-a ales baza de pregătire a tricolorilor este faptul că aceasta reprezintă un model de referință pentru ceea ce au nevoie echipele naționale pe durata unui turneu final. 

Delegatia a fost impresionată de condițiile oferite, unele dintre ele fiind amenajate special de FRF pentru echipa națională a României. Modul de organizare și branding-ul din hotel și de la terenul de antrenament au fost de asemenea foarte apreciate.

"Jucătorii voștri au cooperat exemplar, au vorbit atât timp cât li s-a cerut să o facă, niciunul nu a plecat dacă un jurnalist a mai dorit să întrebe ceva. Nicio echipă nu a arătat atâta deschidere după un meci în care a pierdut", a declarat unul dintre oficiali.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!