Prinde transferul carierei după EURO 2024: ”50 de milioane de euro e prețul”

EURO 2024 Riccardo Calafiori EURO 2024
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 04 Iulie 2024, 15:26
Data actualizarii: Joi 04 Iulie 2024, 15:25

Campionatul European din 2024 este găzduit de Germania și transmis în direct la Pro TV, Pro Arena și pe VOYO.

Jurnalistul sportiv Fabrizio Romano, expert în transferuri, a scris pe rețelele social media faptul că Arsenal e gata să-l transfere în Premier League pe jucătorul celor de la Bologna, care a făcut o figură frumoasă la EURO 2024 cu Italia, Riccardo Calafiori.

Prinde transferul carierei după EURO 2024: ”50 de milioane de euro e prețul”

Italianul a mai evidențiat pe rețelele social media faptul că prețul lui Riccardo Calafiori ar fi în jur de 50 de milioane de euro.

”Arsenal se pregătește să intre în contact pentru Riccardo Calafiori atât cu jucătorul, cât și cu oficialii clubului. Arsenal are o relație excelentă cu Bologna. 50 de milioane de euro este prețul”, a scris Fabrizio Romano pe rețelele social media.

Calafiori a bifat trei apariții la EURO 2024. A fost integralist cu Albania (2-1), Spania (0-1) și Croația (1-1). În eșecul cu Elveția (0-2) din optimi, care i-a adus Italiei eliminarea de la turneul final, a fost absent din cauza cartonașului galben pe care l-a dobândit împotriva croaților din grupe.

Cifrele lui Riccardo Calafiori

Produs de academia lui AS Roma, Riccardo Calafiori a fost legitimat la prima echipă a Romei, la Genoa, la FC Basele, iar din august 2023 activează la Bologna.

  • Basel: 38 de meciuri, 1 gol, 3 assist-uri
  • Bologna: 33 de meciuri, 2 goluri, 5 assist-uri
  • Roma: 18 meciuri, 1 gol, 3 assist-uri
  • Genoa: 3 meciuri, 0 goluri, 0 assist-uri

Lotul Italiei pentru EURO 2024

PORTARI: Gianluigi Donnarumma (Paris), Alex Meret (Napoli), Guglielmo Vicario (Tottenham)

FUNDAȘI: Alessandro Bastoni (Inter), Raoul Bellanova (Torino), Alessandro Buongiorno (Torino), Riccardo Calafiori (Bologna), Andrea Cambiaso (Juventus), Matteo Darmian (Inter), Giovanni Di Lorenzo (Napoli), Federico Dimarco (Inter), Federico Gatti (Juventus), Gianluca Mancini (Roma)

MIJLOCAȘI: Nicolò Barella (Inter), Bryan Cristante (Roma), Nicolò Fagioli (Juventus), Davide Frattesi (Inter), Jorginho (Arsenal), Lorenzo Pellegrini (Roma)

ATACANȚI: Federico Chiesa (Juventus), Stephan El Shaarawy (Roma), Michael Folorunsho (Hellas Verona), Giacomo Raspadori (Napoli), Mateo Retegui (Genoa), Gianluca Scamacca (Atalanta), Mattia Zaccagni (Lazio)

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!