Transfer oficializat pentru 3 milioane de euro! Ce se întâmplă cu Albion Rrahmani

rangers Albion Rrahmani Hamza Igamane Rapid Transfer Superliga Albion Rrahmani / Foto - Gabriel Chirea
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 04 Iulie 2024, 16:29
Data actualizarii: Joi 04 Iulie 2024, 16:28

Rangers a oficializat un transfer în aceste zile. Echipa lui Ianis Hagi a plătit 3 milioane de euro.

Clubul la care este legitimat Ianis Hagi și-a arătat interesul pentru atacantul Rapidului, pentru Albion Rrahmani. Recent, Rangers a anunțat că a fost adus un vârf din Maroc, de la FAR Rabat, pe Hamza Igamane (21 de ani), pentru care a plătit 3 milioane de euro!

El a marcat șapte goluri și a oferit șase pase decisive în sezonul trecut, în 22 de meciuri, iar Rangers a decis să plătească suma amintită și să facă acest transfer, chiar dacă pe listă îl are, se pare, în continuare, pe Albion Rrahmani. Presa din Scoția anunță că achiziția lui Igamane nu schimbă cu nimic situația în cazul atacantului din prima ligă din România.

Albion Rrahmani, de la Rapid, în continuare pe lista formației Rangers

Referitor la vârful din Superliga României, Albion Rrahmani a fost transferat în vara anului trecut la Rapid și a reușit să impresioneze într-un timp foarte scurt în Giulești. În acestei situații, cu acest transfer făcut de Rangers, atacantul kosovar al giuleștenilor ar putea să se îndrepte și el către Rangers în continuare, clubul scoțian fiind interesat de semnătura sa.

Rrahmani a impresionat cu performanțele sale în sezonul petrecut în Giulești, unde a marcat 17 goluri și a oferit cinci pase decisive în 26 de meciuri.

Transferul recent al lui Timotej Jambor la Rapid, un atacant cu selecții în naționala U21 a Slovaciei, sugerează că Rapid ar putea fi mai dispusă să îl lase pe Rrahmani să plece, mai ales dacă Rangers face o ofertă convingătoare.

Scoțienii anunță că Albion Rrahmani rămâne o țintă pentru Rangers

Britanicii de la ibroxnews.com au precizat cât de important e ca Rangers să se miște rapid și să prezinte o ofertă tentantă, deoarece versatilitatea și instinctul de marcator al lui Rrahmani ar aduce un plus semnificativ compartimentului ofensiv al echipei de pe "Ibrox Park".

În primă fază, Rapid a cerut 8 milioane de euro pentru a-l lăsa pe Rrahmani să plece, dar se pare că pretențiile financiare ale clubului bucureștean s-au diminuat în ultimele săptămâni.

Cât va cere Rapid pentru Albion Rrahmani?

La ora actuală, valoarea de piață a lui Albion Rrahmani este estimată la 3.5 milioane de euro, conform site-urilor de specialitate. Rămâne de văzut care va fi suma pentru care Rapid îl va lăsa să plece pe kosovar în altă parte, poate chiar la Rangers, pentru că interesul scoțienilor rămâne de actualitate.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!