VIDEO EXCLUSIV Presa din Ucraina a reacționat după umilința cu România, la EURO 2024

Presa din Ucraina EURO 2024 Romania Ucraina EURO 2024
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 17 Iunie 2024, 17:51
Data actualizarii: Luni 17 Iunie 2024, 18:13

România a obținut prima victorie la EURO 2024, cu Ucraina, impunându-se cu scorul 3-0. 

Nicolae Stanciu, Răzvan Marin și Denis Drăguș au marcat golurile celei mai categorice victorii obținută de România la un turneu final european. 

Presa din Ucraina a reacționat imediat după meciul de pe Allianz Arena. "România a distrus-o pe Ucraina, un fiasco total, o catastrofă pentru toată lumea", a titrat football24.ua, în timp ce ua-football.com a scris, simplu: "Catastrofă!".

România - Ucraina s-a încheiat 3-0

Meciul de la Munchen a început cu Ucraina presând, însă jucătorii lui Rebrov nu au reuşit să trimită nici un şut pe poarta lui Niţu şi tricolorii au profitat.

Denis Man i-a pasat lui Nicolae Stanciu, în marginea careului, iar acesta şutat din prima propulsând balonul la vinclul porţii lui Lunin şi înscriind un gol fabulos, 1-0 pentru România în minutul 29.

Tricolorii au intrat cu avantaj minim la pauză, dar startul reprizei secunde a adus minute excelente pentru elevii lui Edi Iordănescu. Răzvan Marin a majorat diferenţa pentru echipa noastră, în minutul 53, cu un şut de la 22 de metri care a trecut pe sub Lunin, iar minutul 57 a adus golul unui nesperat 3-0 pentru România. Man a driblat în careu, a trimis în faţa porţii şi Drăguş a înscris. 


Răzvan Marin, gol superb în România - Ucraina pe www.sport.ro

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!