EXCLUSIV Reghecampf îi cere lui Cristiano Ronaldo să se retragă din națională: "Nivelul e prea mare, să termine cu asta!"

Cristiano Ronaldo EURO 2024 Laurentiu Reghecampf EURO 2024 Cristiano Ronaldo / Sursa: Getty Images
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 10 Iulie 2024, 07:50
Data actualizarii: Miercuri 10 Iulie 2024, 07:49

Cristiano Ronaldo (39 de ani) a spus că EURO 2024 a fost ultimul turneu final de Campionat European din cariera sa, iar antrenorul Laurențiu Reghecampf (48 de ani) e de părere că CR7 nu ar trebui să mai joace la nivel internațional.

Reghecampf spune că Ronaldo are o formă fizică de invidiat pentru vârsta sa, însă nu mai reușește să țină pasul cu restul jucătorilor. EURO 2024 este primul turneu final la care Ronaldo participă și nu reușește să înscrie.

Reghecampf, mesaj pentru Cristiano Ronaldo: "Să termine cu naționala"

Reghecampf îl sfătuiește pe Ronaldo să ia o decizie privind naționala în această vară:

"Ceea ce înseamnă Cristiano Ronaldo, sau ce a însemnat, e foarte greu să vorbești despre el. Să găsești cuvintele directe și să nu jignești ce a reprezentat pentru fotbal. Clar nu este la nivelul cel mai mare. Nu cred că va mai putea ajunge la nivelul la care a jucat la Real Madrid sau la Juventus. E momentul să se gândească bine și să termine cu echipa națională. Nivelul e prea mare.

Nu ai ce spune despre el în ceea ce privește nivelul de antrenament. E un exemplu în Arabia Saudită. Dar din ce am văzut la echipa națională e cu un pas în spatele tuturor. Are ambiție, dar la un moment dat nu poți să mai faci față", a spus tehnicianul român, în direct la Studio EURO 2024.

VIDEO Portugalia a fost eliminată de Franța de la EURO 2024

Portugalia lui Cristiano Ronaldo a părăsit turneul final în faza sferturilor de finală. Lusitanii au fost învinși de Franța la loviturile de departajare.

Cel mai bun marcator din istoria EURO

Chiar dacă nu a înscris în Germania, Cristiano Ronaldo rămâne cel mai bun marcator din istoria Campionatului European. El are la activ 14 reușite. Michel Platini ocupă locul 2, cu nouă reușite. Alan Shearer completează podiumul, cu șapte goluri.

EURO 2024 a fost al 11-lea turneu final la care a participat Cristiano Ronaldo, punem aici la socoteală Campionatele Mondiale și cele Europene. În această vară, CR7 a depășit borna de 50 de meciuri la turneele finale. Nu a reușit, însă, să marcheze și la actuala ediție a EURO. 

Ronaldo a avut cea mai mare șansă de a marca în duelul cu Slovenia din optimi. Căpitanul a irosit o lovitură de la 11 metri, iar apoi a izbucnit în plâns. Spre norocul său, Portugalia s-a impus la loviturile de departajare în acel meci.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!