Reacția slovacilor după ce România a primit un penalty la VAR: ”Contactul s-a produs în afara careului!”

Romania EURO 2024 Ianis Hagi Slovacia EURO 2024
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 26 Iunie 2024, 20:00
Data actualizarii: Miercuri 26 Iunie 2024, 20:00

România - Slovacia, ultimul meci din grupele EURO 2024, se joacă în direct pe PRO TV și VOYO.

Slovacia a început mai bine partida și a deschis scorul în minutul 27 prin Ondrej Duda, însă tricolorii au reușit să restabilească egalitatea în minutul 37 prin Răzvan Marin, care a transformat un penalty obținut de Ianis Hagi. 

Reacția slovacilor după penalty-ul acordat României

Ianis Hagi s-a prăbușit în careu, după un fault al lui Hancko, care, la prima vedere, părea că s-ar fi produs în afara careului. În urma analizei VAR, centralul Daniel Siebert a decis să acorde penalty pentru România, întrucât a avut loc un contact și în interiorul zonei de pedeapsă. 

Imediat după faultul comis de Hancko asupra lui Ianis Hagi, presa din Slovacia s-a arătat convinsă de faptul că intrarea jucătorului slovac a avut loc în afara careului.

Hancko a atins piciorul lui Hagi, care a căzut în afara zonei de pedeapsă, din fericire va fi doar lovitură liberă. Totuși, VAR-ul investighează încă situația”, au scris slovacii de la sport.aktuality.sk.

Câteva momente mai târziu, după verdictul VAR, slovacii s-au arătat dezamăgiți. Totodată, aceștia au remarcat execuția lui Răzvan Marin: ”Deci este penalty pentru România. România înscrie. Răzvan Marin a trimis în colțul din stânga a porții lui Dubravka, care a plonjat în partea opusă. Chiar dacă nu ar fi făcut-o, ar fi fost dificil să apere”.

Prima atingere a lui Hancko s-a produs în afara careului, dar a mai avut loc un contact care a avut loc în careu. Un moment ghinionist pentru națională, dar trebuie să continuăm să jucăm”, au continuat slovacii.

VIDEO Golul înscris de Răzvan Marin în meciul România - Slovacia

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!