Reacția presei internaționale după victoria zdrobitoare obținută de Germania în fața Scoției

campionatul european EURO 2024 Nationala Germaniei EURO 2024 Toni Kroos / Getty Images
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 15 Iunie 2024, 12:36
Data actualizarii: Sambata 15 Iunie 2024, 12:38

Naționala Germaniei a început în forță Campionatul European, impunându-se cu 5-1 în fața reprezentativei Scoției.

Presa internațională a lăudat prestația fotbaliștilor pregătiți de Julian Nagelsmann.

"Ploaie de goluri în poarta Scoției - Tartan Army, amuțită, în timp ce Germania dezlănțuită are un start fantastic la Campionatul European", a titrat The Sun.

Nici englezii de la Mirror nu au fost mai miloși cu adversara nemților: "Scoția, decimată, cedează 5 goluri Germaniei în zece oameni. Un start fulminant pentru gazdă la Campionatul European".

"Germania este de temut: Spectacol și cinci goluri împotriva unei Scoții inexistente. O demonstrație de forță. Clară și convingătoare", au titrat cei de la Gazzetta dello Sport.

Germania, lăudată de toată lumea după meciul cu Scoția

Spaniolii au lăudat și ei prestația naționalei lui Julian Nagelsmann: "Germania, o mașinărie de neoprit! Germania a demonstrat o forță și o dominare extraordinare pe teren. Germania a făcut o impresie excelentă de la bun început, demonstrând că este o candidată serioasă la titlu", au scris cei de la Marca.

"Început de vis. Desigur, este încă prea devreme pentru a judeca dacă echipa va trăi basmul de vară la care spera de la Cupa Mondială din 2006. Cu siguranță s-a scris un prim capitol în această seară de vineri", au scris cei de la L'Equipe.

Campionatul European din Germania 2024 se va disputa în perioada 14 iunie - 14 iulie și va fi transmis în exclusivitate pe PRO TV, PRO ARENA și VOYO. Cele mai importante faze vor putea fi revăzute pe site-ul SPORT.RO.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!