Șocant! A murit la 26 de ani, după ce în urmă cu 10 zile i-a impresionat pe toți în meciul cu adversara României de la EURO 2024

matija sarkic Belgia Millwall Muntenegru Fotbal extern
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 15 Iunie 2024, 12:26
Data actualizarii: Sambata 15 Iunie 2024, 12:28

O veste șocantă a lovit în cursul zilei de sâmbătă fotbalul din Muntenegru.

Portarul primei reprezentative, Matija Sarkic, a murit sâmbătă dimineață, la Budva, la doar 26 de ani.

Matija Sarkic a murit la 26 de ani

În urmă cu doar câteva zile, Matija Sarkic a impresionat în partida amicală disputată de Muntenegru împotriva Begliei și a fost numit ”Omul Meciului” după ce a avut nu mai puțin de nouă parade în fața ”Diavolilor”. Ulterior, Sarkic a lipsit din amicalul cu Georgia disputat la Podgorica.

Conform Vijesti.me, lui Matija Sarkic i s-a făcut rău în apartamentul în care locuia și a murit. Goalkeeper-ul a avut opt meciuri la prima reprezentativă a Muntenegrului.

Matija Sarkic s-a născut la data de 23 iulie 1997. Goalkeeper-ul și-a început fotbalul la echipele de juniori de la Anderlecht. Ulterior, portarul a făcut pasul în Anglia la Aston Villa.

În cariera sa, Sarkic a mai evoluat pentru formații precum Wigan, Stratford Town, Havant Amp Waterlooville, Livingston, Wolverhampton, Shrewsbury, Birmingham, Stoke City și Millwall.

Clubul Millwall este absolut devastat să anunțe că Matija Sarkic a murit la vârsta de 26 de ani”, a fost anunțul celor de la Millwall.

Millwall Football Club is completely devastated to announce that Matija Sarkic has passed away at the age of 26.

Toată lumea de la Birmingham City este șocată și întristată să afle vestea că Matija Sarkic, fostul nostru portar, a murit la vârsta de 26 de ani.

Gândurile și rugăciunile noastre se îndreaptă către familia sa, către prieteni și către toți cei care l-au cunoscut”, au scris și cei de la Birmingham.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!