GALERIE FOTO Reacția germanilor după ce au văzut cum a lăsat România vestiarul de la Munchen

Romania EURO 2024 Germania munchen EURO 2024
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 03 Iulie 2024, 16:10
Data actualizarii: Miercuri 03 Iulie 2024, 16:09

România a părăsit Campionatul European după 0-3 contra Olandei, în optimile de finală, la Munchen.

La plecarea de la Munchen, naționala României a lăsat vestiarul într-o stare impecabilă. Pe lângă curățenia ireproșabilă, tricolorii au lăsat și o scrisoare, textul fiind atât în limba română, cât și limba germană.

Bild scrie despre vestiarul imaculat lăsat de România după plecarea de la EURO 2024

Presa internațională a salutat gestul frumos al României, iar Bild, tabloid din Germania, a titrat: "Românii ne lasă o scrisoare emoționantă".

"România a fost eliminată de la Campionatul European, iar marți seară și-au luat la revedere printr-o scrisoare emoționantă.

Pozele care circulă pe rețelele sociale arată modul în care naționala României a părăsit stadionul din Munchen după eșecul contra Olandei cu 0-3. Se vede clar cum vestiarul este imaculat, podeaua strălucește, scaunele sunt aliniate frumos la perete și nimic altceva nu există în jur în afară de o scrisoare. Pe foaia albă A4 apar stema naționalei României cu un text în română și în germană", a mai scris Bild.

Mesajul lăsat de România în vestiarul de la Munchen, după eliminarea de la EURO 2024

"EURO 2024 a fost pentru fiecare dintre noi una dintre cele mai importante experiențe fotbalistice trăite până acum și ne bucurăm că scena pe care s-a desfășurat a fost cea germană. Fiecare meci, fiecare emoție, fiecare trăire ne-a adus împreună și ne-a făcut să simțim magia fotbalului.

Plecăm din Germania cu gândul că am dat totul pentru România și suntem recunoscători pentru tot ce am trăit în săptămânile petrecute aici. A fost o onoare să facem parte din marea familie a fotbalului european.

Echipa Națională de Fotbal a României", a fost mesajul transmis de tricolori. 

VIDEO Rezumat România - Olanda 0-3

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!