VIDEO EXCLUSIV Răzvan Raț avertizează înaintea duelului României cu Belgia: ”Avem în față un dragon rănit!”

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 21 Iunie 2024, 21:28
Data actualizarii: Vineri 21 Iunie 2024, 21:28

Lucrurile s-au complicat în grupa României la EURO 2024.


După eșecul devastator suferit în fața Românei, scor 0-3, Ucraina a reușit să câștige meciul cu Slovacia și a urcat pe a doua poziție în grupă. Belgia a rămas ultima în ierarhie, însă ”Diavolii Roșii” vor întâlni România sâmbătă, de la 22:00, pe PRO TV și VOYO.

Răzvan Raț: ”Avem în față un dragon rănit! Va fi foarte complicat!”

Răzvan Raț a analizat situația din Grupa E de la EURO 2024. Fostul internațional român consideră că toate calculele au fost date peste cap după ce Ucraina a întors scorul în fața Slovaciei.

Raț consideră că România va avea parte de un meci extrem de dificil împotriva Belgiei și crede că lucrurile se vor complica extrem de mult pentru tricolori dacă vor pierde împotriva ”Diavolilor Roșii”, mai ales că Slovacia nu pare o echipă ”la îndemână”.

Am avut în față o Ucraina căreia nu i-a ieșit nimic și nu ne așteptam să joace atât de slab, de data asta avem în față un dragon rănit. Nu le convine egalul, pentru că nu sunt siguri că vor câștiga ultimul meci.

Avem în față o Belgia care nu a arătat deloc bine cu Slovacia, dar, surprinzător, revenind și la meciul Slovacia – Ucraina, Ucraina a fost iar foarte slabă 55-60 de minute și, după aceea, în ultimele 30 de minute, Slovacia a fost foarte slabă, iar Ucraina a profitat. Golul lui Yaremchuk este unul de excepție. Cât de repede gândește și lovește mingea după ce face preluarea este absolut senzațional.

Asta este confuzia în momentul ăsta, nimeni nu mai înțelege nimic. Noi suntem foarte euforici, am jucat foarte eficient și exact ce ne trebuia cu Ucraina. Ucraina câștigă astăzi, deși a jucat destul de slab în prima repriză, Slovacia este o echipă care nu arată deloc rău, e o echipă pe care o vedeam cea mai la îndemână, dar se pare că nu este chiar așa. Cu Ucraina, a fost la cârma jocului, deși nu îi recomandă nimic, nici măcar vocea și talentul. Dacă stăm să ne gândim, toți suntem într-o ceață așa, nu ne dăm seama ce ar trebui să se întâmple.

Să fim realiști, avem șanse bune să facem măcar un egal, dar, în același timp, totuși, ai în față Belgia, care este o echipă foarte bună și care nu are nimic de pierdut în acest moment, trebuie să joace și să câștige. Va fi foarte complicat dacă, Doamne Ferește, noi pierdem cu Belgia. Plecăm din același blockstart, dar va fi diferență de golaveraj”, a spus Răzvan Raț la emisiunea Studio EURO 2024.

Clasamentul în grupa E

1. România - 3p (un meci, golaveraj +3)

2. Ucraina - 3p (două meciuri, golaveraj -2)

3. Slovacia - 3p (două meciuri, golaveraj 0)

4. Belgia - 0p (un meci, golaveraj -1)

Campionatul European din Germania 2024 se dispută în perioada 14 iunie - 14 iulie și este transmis în exclusivitate pe PRO TV, PRO ARENA și VOYO. Cele mai importante faze vor putea fi revăzute pe site-ul SPORT.RO.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!