Presa din Germania anunță interesul pentru Dennis Man: ”Trebuie să se grăbească să îl transfere!”

Dennis Man Borussia Dortmund EURO 2024 Romania EURO 2024
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 18 Iunie 2024, 14:45
Data actualizarii: Marti 18 Iunie 2024, 14:45

România s-a distrat cu Ucraina în prima etapă la EURO 2024, scor 3-0, și deja a început să se vorbească despre transferurile jucătorilor români.

Lunile trecute s-a vehiculat că Dennis Man este pe lista Borussiei Dortmund, iar după primul meci al României de la EURO 2024, acest lucru pare a se adeveri.

”Borussia Dortmund nu ar trebui să aștepte prea mult pentru transferul lui Dennis Man!”

Nemții au fost impresionați de prestația lui Dennis Man, care a contribuit cu assist-uri la golul lui Nicolae Stanciu și la cel al lui Denis Drăguș. Derwesten.de scrie că Borussia Dortmund ar putea fi forțată să acționeze cât mai repede, pentru că după, meciul cu Ucraina, Dennis Man poate ajunge pe lista unor cluburi importante din Europa.

Dennis Man a avut o prestație excelentă și a ieșit în evidență. Extrema României a strălucit cu dribblingul său și a contribuit la toate cele trei goluri. Borussia Dortmund a urmărit jocul foarte atent.

S-a zvonit mai multe săptămâni că Dortmund este interesată de jucătorul Parmei. Dacă nu vor reuși să îl transfere definitiv pe Jadon Sancho, Man poate fi considerat o alternativă serioasă pentru postul de extremă dreapta. După meciul cu Ucraina, Borussia Dortmund ar trebui să fie convinsă că Man poate impresiona și pe marile scene ale fotbalului.

Oficialii lui Dortmund nu ar trebui să aștepte foarte mult pentru a-l transfera. După această prestație, este greu de crezut că interesul pentru fotbalistul român nu se va mări”, au scris nemții.

  • 9 milioane de euro este cota de piață a lui Dennis Man.

VIDEO Rezumatul meciului România - Ucraina 3-0

Programul României la EURO 2024

  • 17 iunie (Munchen), România - Ucraina  3-0

  • 22 iunie, ora 22:00: Belgia - România (Koln)

  • 26 iunie, ora 19:00: Slovacia - România (Frankfurt).

Campionatul European din Germania 2024 se va disputa în perioada 14 iunie - 14 iulie și va fi transmis în exclusivitate pe PRO TV, PRO ARENA și VOYO. Cele mai importante faze vor putea fi revăzute pe site-ul SPORT.RO.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!