Peste Ronaldo, Lewandowski sau Bellingham! Capitolul inedit la care Florin Niță este primul în top la EURO 2024

florin nita EURO 2024 Romania EURO 2024
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 28 Iunie 2024, 15:18
Data actualizarii: Vineri 28 Iunie 2024, 15:18

EURO 2024 nu este doar un spectacol fotbalistic, ci și un prilej bun pentru jucători să își atragă noi fani. 

Acesta este și cazul lui Florin Niță, eroul din poarta echipei naționale a României, care a fost unul dintre principalii artizani ai calificării în optimile de finală ale turneului final. 

Florin Niță, jucătorul care a înregistrat cea mai mare creștere a numărului de urmăritori de pe rețelele sociale după startul EURO 2024

Conform news.dayfr.com, care citează Apuestas Deportivas, Florin Niță este primul în topul jucătorilor care au înregistrat cea mai mare creștere în numărul urmăritorilor de pe rețelele sociale, raportat la urmăritorii pe care îi aveau până la startul turneului final.

Studiul arată că numărul urmăritorilor lui Florin Niță a crescut cu 267% până în acest moment, iar portarul echipei naționale a atins borna de 39.5 de mii de urmăritori pe Instagram. La acest capitol, Niță este urmat de italianul Riccardo Calafiori (+227%) și de maghiarul Barnabas Varga (+209%).

Bineînțeles, dacă ne raportăm strict la numărul urmăritorilor, numărul din dreptul lui Niță pălește în comparație cu cele ale altor staruri de la EURO 2024.

Cristiano Ronaldo are 632 de milioane de urmăritori pe Instagram, însă nu a fost el cel care a ”pescuit” cei mai mulți urmăritori la această ediție a Campionatului European. Același studiu susține că Arda Guler este fotbalistul care ”a câștigat cele mai multe inimi” la EURO 2024. După cele 14 zile scurse din turneul final, mijlocașul turc de la Real Madrid a strâns peste un milion de urmăritori noi. În comparație, Cristiano Ronaldo se apropie și el de borna de un milion, iar Jude Bellingham a ajuns la 725.000.

Totuși, sunt și jucători care și-au pierdut din urmăritori. Un exemplu în acest sens este Robert Lewandowski, care, spre deosebire de startul Campionatului European, și-a pierdut aproximativ 20.000 de fani.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!