"Pentru cel puțin două lucruri pot garanta oricând!" Edward Iordănescu a transmis un mesaj amplu înaintea reunirii tricolorilor. EURO 2024 e transmis de Pro TV, Pro Arena și VOYO

edi iordanescu EURO 2024 selectioner romania EURO 2024 Edi Iordănescu / Foto - Gabriel Chirea
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 24 Mai 2024, 12:14
Data actualizarii: Vineri 24 Mai 2024, 12:40

Lotul final al României va fi anunțat vineri, 7 iunie. 

Edi Iordănescu a convocat 28 de jucători în lotul preliminar pentru EURO 2024. România mai are de disputat două meciuri amicale înaintea turneului din Germania. 

  • EURO 2024 va fi transmis în direct de Pro TV, Pro Arena și VOYO.

“Ne reunim cu încredere și bucurie după ce am îndeplinit obiectivul calificării la EURO 2024 și fiecare dintre noi e pregătit să ducă mai departe, cu reponsabilitate și mândrie, acest parcurs care a bucurat milioane de români.

Tot ce am reușit bun până azi s-a construit pe disciplină, spirit de luptă și coeziune. Disciplina s-a păstrat, spiritul de luptă trebuie dovedit neîncetat, iar coeziunea stă la baza selecției pentru acest lot cu care abordăm ultimele teste și ne pregătim de turneul final. Am crescut împreună ca echipă și individual, dar pentru provocarea ce urmează e nevoie de mult mai mult, într-un timp foarte scurt.

AICI LOTUL ROMÂNIEI

MARII PERDANȚI. Cine nu a prins lista lui Edward Iordănescu 

Am spus-o de la bun început, vom merge la EURO 2024. Și iată că fotbalul românesc se reîntoarce în elită după 8 ani. Însă n-am putut garanta rezultatele de pe parcurs, nimeni nu poate face asta! Tocmai de aceea, nici acum nu pot garanta suporterilor un rezultat sau altul în meciurile ce ne așteaptă în Germania.

Dar din toate lucrurile bune de care este capabilă naționala României de azi, pentru cel puțin două pot garanta oricând, oriunde și în fața oricui: dăm tot ce avem mai bun pe teren, în fiecare secundă din fiecare meci, și nu cedăm indiferent cum curge jocul și ce spune scorul!

Iar de aici pleacă și mesajul meu pentru suporterii români:

Vor fi momente grele, pentru că nimic din ce se merită cu adevărat nu se obține ușor. Dar stați cu nădejdea, credința și inima lângă noi! Până la final. Indiferent ce se întâmplă!

Pentru că noi vom da totul pentru voi! Până la final. Indiferent ce se întâmplă!”, a declarat Edward Iordănescu, potrivit FRF. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!